Ängbit för Kanin och Gnagare - Ängbit med Grönsaker

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Denna härliga äng för kaniner och gnagare kommer med doftande ärtor, smakrika blommor och grönsaker. Utmärkt för alla smådjur som vill ha en känsla av "utomhus" direkt i buren.

Innehåller bjuder på en mängd fibrer och vitaminer som ger ett rikligt tillskott av mineraler och vitaminer.   Produkten erbjuds i 3 olika smaker maskros, blommor och grönsaker.  Mått 30 x 23 x 3 cm.

Nyttigt och gott. Utan konserveringsmedel.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kaningodis från andra varumärken

Rosewood Frukostkaka

Kaningodis från Rosewood

Se produkter inom Kaningodis från Rosewood.
Hökub med Blommor - 80 g

Kaningodis från JR Farm

Missa inga bra priser på Kaningodis från JR Farm.
Goda Krispiga Äppelpuffar - 50g

Kaningodis från Versele-Laga

Visa produkter inom Kaningodis från Versele-Laga.
Simple Rewards Banana Treats - 30g

Kaningodis från Oxbow

Missa inga bra priser på Kaningodis från Oxbow.
Kräcker Kanin/Marsvin - 2 st Sticks

Kaningodis från Imazo

Utforska allt inom Kaningodis från Imazo.
Bunny Nature Botanicals Mix Groblad & Ros 120 g

Kaningodis från Bunny Nature

Utforska allt inom Kaningodis från Bunny Nature.

Se gärna också

Science Selective Naturals Meadow Loops 80 g

Science Selective Naturals Meadow LoopsScience Selective Naturals Meadow Loops är ett nyttigt och smakligt godis anpassat för gnagare som kaniner, marsvin, chinchillor och degus! Detta smådjursgodis är utformat som små hårda fiberrika ringar som både smakar gott och är nyttiga! Hårdheten i dessa godbitar ger en naturlig nötning av tänderna vilket är mycket viktigt för gnagare då deras tänder växer konstant. Godiset är tillverkat efter ett recept med naturliga och näringsrika råvaror, på så vis kan din pälskling njuta av en godbit samtidigt som att den får i sig en massa nyttigheter och näring!Science Selective Naturals Meadow Loops får sitt höga fiberinnehåll från smakrikt timotejhö och timjan vilket gör gott för mage-och tarm. Bitarna innehåller även nyttiga fettsyror från linfrö som främjar frisk hud och päls! Dessa mumsiga godisbitar är perfekta när du vill belöna din pälskling!Självklart  är Science Selective Naturals Meadow Loops utan tillsatt socker eller kemiska färgämnen.Servera alltid Science Selective Naturals Meadow Loops tillsammans med fri tillgång till färskt hö och vatten.Godis anpassat för kanin, chinchilla, marsvin och deguNaturliga ingredienserFiberriktBidrar till naturlig tandnötning Innehåller naturliga fettsyrorMed innehåll av smakrik timotej och timjanUtan tillsatt socker eller färgämne   

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024