Ängbit för Kanin och Gnagare - Ängbit med Blommor

Jämför produkt Ängbit för Kanin och Gnagare - Ängbit med Blommor online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ängbit för Kanin och Gnagare - Ängbit med Blommor i kategorin Kaningodis här hos oss.

Produktinformation

Denna härliga äng för kaniner och gnagare kommer med doftande ärtor, smakrika blommor och grönsaker. Utmärkt för alla smådjur som vill ha en känsla av "utomhus" direkt i buren.

Innehåller bjuder på en mängd fibrer och vitaminer som ger ett rikligt tillskott av mineraler och vitaminer.   Produkten erbjuds i 3 olika smaker maskros, blommor och grönsaker.  Mått 30 x 23 x 3 cm.

Nyttigt och gott. Utan konserveringsmedel.

Se gärna också

Excel Örtsnacks för Kaniner & Marsvin - 60 gram

Hearby Heart Snack från Burgess är ett smaskigt tilltugg för alla typer av kaniner och marsvin. Dessa utsökta hjärtformade bitar innehåller en hög fiberhalt med örter och innehar därför en god örtsmak. Tilltugget är ett hälsosamt val för att variera och komplettera kosten för din kanin eller ditt marsvin då det inte innehåller något tillsatt socker. Notera att det rekommenderas att inte ge sitt djur mer än en godisbit/tillstuggsbit per dag.  Smaskigt tilltugg för alla typer av kaniner och marsvin. Fiberrikt och med god smak av örter. Perfekt att ge för extra variation. Innehåller inget tillsatt socker.  Gräs   Kikärtsmjöl   Ärtpulver   Kallpressad rapsolja   Spenat   Mixade torkade örter   Linfrön   Torkat äpple   Torkad morot   Lignocellulosa   Maskros   Kamomill   Grönkål   Näringsinnehåll Procent Protein  16% Råoljor och fetter 11,8% Råfiber 10,6% Råaska  5,8%

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kaningodis

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Trixie

Se alla produkter
Led-  Rörelseproblem

Led- Rörelseproblem från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter
Hundben

Hundben från SmartBones

Se alla produkter
Hundtrimmer  Tillbehör

Hundtrimmer Tillbehör från Oster

Se alla produkter