Sidan innehåller annonslänkar

Trixie Natura Kaninbur XL

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stor kaninbur för utomhusbruk!Trixie Natura Kaninbur XL är en kaninbur för flera kaniner Kaninburen har två våningar och är extra bred för att få plats med flera kaniner eller t.o.m.

en hona med flera kaninungar. Det är möjligt att koppla på Trixies utehagar för kaniner också utan problem.Kort om Trixie Natura Kaninbur XLMått 135x112 cm, höjd 115 cmFlera dörrar som kan öppnas för enkel rengöring samt hantering av kaninernaBuren har en stor bodel längst bak i buren där kaninerna kan bygga bo och bädd.

Bodelen har skjutdörrar.Buren är utrustad med ett tak med takpapp som står emot viss väta men buren bör placeras under tak eller intill husvägg för minskat slitage.Buren har en utdragbar låda under översta planet där visst smuts kan samlas upp för enkel rengöring.Buren har klassikt trådgaller som gör det möjligt för kanin att titta ut och få frisk luft. På nedre plan finns 4 st nätdörrar som kan öppnas upp för att koppla på utomhushagar, för att skapa ytterligare utrymme.Buren är i laserad furu och bör oljas in med jämna mellanrum samt målas om med giftfri trälasyr efter 2-3 års användning.Att tänka på när du har kanin i utomhusburOm du har en kanin som endast har varit inomhus tidigare.

Börja med att testa att ha din kanin utomhus i sin vanliga bur, se till att placera buren på ett säkert och tryggt ställe och se hur din kanin reagerar på att vara i en ny miljö. Det kan vara stessigt för kaninen att hamna i en ny miljö så du bör anpassa utomhusvistelse efter individen.Om du har din kanin inomhus så bör du klimatisera det för att vara utomhus, du bör endast ha kanin utomhus någon timme i början och sedan gradvis öka tidsintervallet.Du bör regelbundet städa buren och gå igenom buren efter tecken på gangskador och reparera dessa om de uppstår.Din kanin bör också ha tillgång till en hage under sin vistelse i buren för optimal upplevelse, se dock till att alltid ha smådjur i hage under uppsikt, då rovfåglar och andra djur kan attackera.Kaniner ska alltid ha fri tillgång till färskt vatten och hö, passa på att dekorera buren med burinredning och leksaker till din kanin. .

Kaninburar från andra varumärken

Trixie Natura Utomhusbur XL

Kaninburar från Trixie

Missa inga bra priser på Kaninburar från Trixie.
Kerbl Rastgård för Smådjur

Kaninburar från Kerbl

Utforska allt inom Kaninburar från Kerbl.
Ferplast Arena 120  Kaninbur

Kaninburar från Ferplast

Visa produkter inom Kaninburar från Ferplast.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024