Sidan innehåller annonslänkar

Ferplast Krolik 140 Plus Kaninbur

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ferplast Krolik 140 PlusFerplast Krolik 140 Plus, ännu en komplett och detaljrik kaninbur från Ferplast! Det speciella med den här buren är att den har en avtagbar del i form av ett  kaninhus i trä! Buren är i sitt vanliga utförande är tillverkad av en rymlig botten i plast och en överdel av vitt galler Buren är komplett med flera tillbehör så som matskål, vattenflaska, höhäck och ett litet kryp-in i plast där kaninen har möjlighet att skapa ett mysigt näste att sova och mysa i.

Kaninen kan även använda detta kryp-in som en hylla att hoppa upp på för att kunna hålla koll på sin omgivning.Buren är rymlig och trivsam, men får en extra uppsving när man hakar fast kaninhuset som är fint designat i trä med målade detaljer på sidorna. Taket på huset går att öppna vilket är väldigt smidigt när du vill kunna ta ut din kanin.

Självklart finns det även en dörr i den delen av buren som är gjord i galler. Ferplast Krolik 140 plus är tillräckligt stor för att kunna rymma 2 mindre kaniner upp till 2 kg.

Kaninburar från andra varumärken

Trixie Natura Utomhusbur XL

Kaninburar från Trixie

Missa inga bra priser på Kaninburar från Trixie.
Kerbl Rastgård för Smådjur

Kaninburar från Kerbl

Utforska allt inom Kaninburar från Kerbl.
Ferplast Arena 120  Kaninbur

Kaninburar från Ferplast

Visa produkter inom Kaninburar från Ferplast.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024