Sidan innehåller annonslänkar

Ferplast Krolik 140 Kaninbur

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ferplast Krolik 140Ferplast Krolik 140 är en bur för små till medelstora kaniner upp till 2 kg.Här har vi en bur med många smarta finesser! Till att börja med är denna kaninbur mycket stor och rymlig för att ge möjlighet att ha upp till 2 kaniner i den Buren är inredd med ett litet hus på ena kortsidan som är perfekt när din lilla kompis vill dra sig tillbaka för en vilostund.

Ovansidan av huset fungerar som en hylla kaninen kan hoppa upp på för att spana på sin omgivning.Den viktigaste detaljen med Ferplast Krolik 140 är att den går att ändra i storlek eftersom att  en del av buren går att både haka fast och vid behov ta bort. Det finns även ett medföljande galler som används för att dela upp utrymmet.

Detta kan vara användbart t.ex när man försöker vänja kaniner vid varandra, eller om man behöver utrymme att städa ut buren medan kaninen fortfarande är kvar i den.Ferplast Krolik 140 är tillverkad i plast med vitt galler. Buren är komplett med ett litet hus, höhäck, matskål och vattenflaska.

Kaninburar från andra varumärken

Trixie Natura Utomhusbur XL

Kaninburar från Trixie

Missa inga bra priser på Kaninburar från Trixie.
Kerbl Rastgård för Smådjur

Kaninburar från Kerbl

Utforska allt inom Kaninburar från Kerbl.
Ferplast Arena 120  Kaninbur

Kaninburar från Ferplast

Visa produkter inom Kaninburar från Ferplast.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024