SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Exo Terra

Hagen Exoterra Grotta X-Large

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Hagen Exoterra Grotta X-Large online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Hagen Exoterra Grotta X-Large i kategorin Inredning här hos oss.

Produktinformation

En naturlig grotta i storlek X-large från Exo Terra för reptildjur. Grottan har ett naturligt utseende som gör att den passar in bra i alla terrariemiljöer.

Den utgör ett gömställe och sovplats för ditt djur där det kan känna sig säkert och tryggt. Utan ett sådant ställe att vila på kan terrariedjur bli stressade och det kan påverka deras aktivitetsnivå och aptit.

Det ger också en svalare plats i terrariet där djuret kan gömma sig om det blir varmt. Grottan är stabil och även stora reptiler har svårt att välta den.

Den är dessutom lätt att rengöra för att underlätta för dig att hålla en god hygien i terrariet. Reptile Cave / Natural Hiding Place X-Large Mått 30 x 27,5 x 13 cm .

Se även andra produkter från Inredning

Snabbfilter
Sortera

Från kunskapsbanken

Exo

Exo (hangul: 엑소), i marknadsföringssyfte skrivet EXO, är ett sydkoreanskt och kinesiskt pojkband från Sydkorea bildat 2012 av SM Entertainment. Gruppen består av de nio medlemmarna Xiumin, Suho, Lay, Baekhyun, Chen, Chanyeol, Kai, Sehun, och D.O.

Terra

Terra kan avse: Terra – vetenskapligt namn för jorden Terra (djur) – släkte av fjärilar Terra, Kungälvs kommun - en småort i Kungälvs kommun Terra di Sienna - en typ av jordpigment