SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Back on Track

Back on Track P4G Welltex-tejp 5 m

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track P4G Welltex-tejp 5 mBack on Track har tagit idrottstejpning till en ny nivå! Denna tejpen stöttar och stabiliserar samtidigt som den kan hjälpa dig minska smärta och stelhet i muskler och leder.Tejpen använder sig av Welltex®-teknologi som reflekterar din egen kroppstemperatur och på så sätt kan öka din blodcirkulation. När blodcirkulationen ökar i det tejpade området så kan musklerna få hjälp att slappna av vilket gör att smärtan minskar.Korta fakta om Back on Track P4G Welltex-tejpKan användas på hela kroppen, exempelvis vrister, knän och nackeStabiliserar och stöttarKan öka blodcirkulationen genom Welltex®-teknologiFri från latexTestad, negativt, för dopningspreparatSitter kvar på kroppen även om du svettas eller duscharGod andningsförmågaNaturligt antibakteriellBekväm och elastisk1 st = 1 rulle med 5 meter tejp på. Tejpen är 5 cm bred.


Beställ Back on Track P4G Welltex-tejp 5 m på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track P4G Welltex-tejp 5 m inom kategorin Husse Matte.

Kategori: Husse Matte
Artikelnummer: 152385
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998

Acme

Acme kan syfta på följande: Acme (fiktivt varumärke), ett fiktivt varumärke som används i USA Acme (finansbolag), ett tidigare svensk finansbolag Acme-gänga, en amerikansk typ av trapetsgänga Acme, Alberta, en ort i Alberta, Kanada