SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Back on Track

Back on Track Nackskydd Polokrage Svart (L)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track Nackskydd Polokrage SvartDenna mysiga kragen fungerar som ett extra värmande lager under din tröja. Den är utrustad med en polokrage och täcker kappmuskeln, trapezius. Kragen är tillverkad i samråd med rehabföreningen för whiplashskadade - Pisksnärten, och kan hjälpa dig som har problem med spänningar och smärta i nacken, axlarna och övre delen av ryggen.Materialet i detta nackskyddet använder sig av Welltex®-teknologi som reflekterar din egen kroppsvärme för att öka din blodcirkulation. Detta kan i sin tur se till att lindra både spänningar och smärta.Back on Track Nackskydd Polokrage passar exempelvis för dig somÄr stel i nacken och axlarna pga stressHar förslitningsskadorHar artrosHar en skada, t.ex. whiplashHar problem med nackspärrStorlekar Storlek Halsens omkrets S 35 cm M 39 cm L 43 cm XL 45 cmMaterialMaterial 1 50% Polyester, 50% BomullMaterial 2 49% Polyester, 48% Bomull, 3% ElastanTvättrådTvätta i maskin på 40 grader skontvätt, och låt sedan lufttorka


Beställ Back on Track Nackskydd Polokrage Svart (L) på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track Nackskydd Polokrage Svart (L) inom kategorin Husse Matte.

Kategori: Husse Matte
Artikelnummer: 120781
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998

Animals

För rockgruppen verksam på 1960-talet, se The Animals Animals är ett musikalbum av gruppen Pink Floyd utgivet i januari 1977. Albumet är löst baserat på George Orwells bok Djurfarmen och har ett ganska mörkt och dystert sound, i stark kontrast till gruppens föregående album Wish You Were Here. Vid tidpunkten för inspelningen av albumet hade Roger Waters nästan helt tagit kontrollen över Pink Floyd och alla låtar är skrivna av honom själv, förutom "Dogs" som Waters skrev tillsammans med David Gilmour. Albumet är också det första där keyboardisten Richard Wright inte bidragit i låtskrivandet. Under ett lugnt parti (mellan 6.30 och 7.12) i "Sheep" läses psalm 23 ur psaltaren i Bibeln med en elektronisk röst. Under live-spelningar var det Nick Mason som gjorde den rösten, men på skivan var det en okänd man. Albumets omslag pryds av en bild på kraftverket Battersea Power Station i London. Mellan två av de höga skorstenarna svävar det en gris. Grisen var en stor heliumfylld ballong, tillverkad av en tysk ballongfirma. Grisen slet sig i en kraftig vindby, och störtade senare invid en gård i grevskapet Kent. Spekulationer förekommer om detta var en olyckshändelse eller ett lyckat PR-jippo. Det riktiga fotot med grisen mellan skorstenarna är inte det som pryder skimomslaget, man använde en annan bild, ett fotomontage, där himlen var mer dramatisk, och grisen inkopierad i bilden.