SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Back on Track

Back on Track Långkalsonger Herr Svart (S)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track Långkalsonger Herr SvartDessa långkalsonger är bekväma och lätta att få plats med under dina vanliga byxor. Långkalsongerna passar bra för exempelvis promenader med hunden, eller till fisketuren eller jakten. De kan självklart även användas när du "bara" känner dig lite extra frusen!Back on Track Långkalsonger är tillverkade i ett material som använder Welltex®-teknologi för att reflektera din egen kroppsvärme vilket kan stimulera din blodcirkulation. Detta i sin tur kan hjälpa till att motverka stela leder, muskelvärk och liknande.Långkalsonger såsom dessa är riktigt bra när du vill hålla dig extra varm, eller om du har besvär som kan bli värre i kylan, såsom exempelvis urinvägsinfektion.Hitta din storlek genom att titta i storleksguiden nedan Storlek Motsvarar storlek S 44-46 M 46-48 L 48-50 XL 50-52 XXL 52-54 XXXL 54-56MaterialMaterial 1 49% Polyester, 28% Bomull, 3% ElastanMaterial 2 47% Polyester, 47% Bomull, 6% ElastanTvättrådMaskintvätt på 40 grader skontvätt, låt sedan lufttorka 


Beställ Back on Track Långkalsonger Herr Svart (S) på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track Långkalsonger Herr Svart (S) inom kategorin Husse Matte.

Kategori: Husse Matte
Artikelnummer: 109957
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998

Animals

För rockgruppen verksam på 1960-talet, se The Animals Animals är ett musikalbum av gruppen Pink Floyd utgivet i januari 1977. Albumet är löst baserat på George Orwells bok Djurfarmen och har ett ganska mörkt och dystert sound, i stark kontrast till gruppens föregående album Wish You Were Here. Vid tidpunkten för inspelningen av albumet hade Roger Waters nästan helt tagit kontrollen över Pink Floyd och alla låtar är skrivna av honom själv, förutom "Dogs" som Waters skrev tillsammans med David Gilmour. Albumet är också det första där keyboardisten Richard Wright inte bidragit i låtskrivandet. Under ett lugnt parti (mellan 6.30 och 7.12) i "Sheep" läses psalm 23 ur psaltaren i Bibeln med en elektronisk röst. Under live-spelningar var det Nick Mason som gjorde den rösten, men på skivan var det en okänd man. Albumets omslag pryds av en bild på kraftverket Battersea Power Station i London. Mellan två av de höga skorstenarna svävar det en gris. Grisen var en stor heliumfylld ballong, tillverkad av en tysk ballongfirma. Grisen slet sig i en kraftig vindby, och störtade senare invid en gård i grevskapet Kent. Spekulationer förekommer om detta var en olyckshändelse eller ett lyckat PR-jippo. Det riktiga fotot med grisen mellan skorstenarna är inte det som pryder skimomslaget, man använde en annan bild, ett fotomontage, där himlen var mer dramatisk, och grisen inkopierad i bilden.