SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Back on Track

Back on Track Daisy Tubhalsduk Ljusgrå

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track Daisy Tubhalsduk LjusgråDenna halsduken är stickad som en tub vilket gör att du bara behöver trä den över huvudet så sitter den som den ska - varje gång!Halsduken är tillverkad i en härlig ullmix som håller dig varm och go i alla väder. Materialet andas väl, och har även temperaturreglerande egenskaper vilket gör att du kan använda halsduken både under vår/höst och vinter!MaterialYttermaterial 70% Akryl, 30% UllFoder 85% Polyester, 15% ElastanTvättrådHandtvätta och låt sedan lufttorka på en plan yta


Jämför produkt Back on Track Daisy Tubhalsduk Ljusgrå online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Back on Track Daisy Tubhalsduk Ljusgrå i kategorin Husse Matte här hos oss.

Kategori: Husse Matte
Artikelnummer: 152388
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998