Sidan innehåller annonslänkar

Back on Track Ankelskydd Svart 1-pack (L)

Beställ Back on Track Ankelskydd Svart 1-pack (L) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track Ankelskydd Svart 1-pack (L) inom kategorin Husse Matte.

Produktinformation

Back on Track Ankelskydd Svart 1-packBesväras du av inflammerade eller stela leder så kan ett praktiskt ankelskydd såsom detta vara något för dig. Av detta skyddet får du ett lätt stöd samtidigt som materialet tack vare Welltex®-teknologi kan hjälpa till att stimulera blodcirkulationen.

Detta sker genom att materialet reflekterar din egen kroppsvärme. När din blodcirkulation stimuleras så kan du uppleva lättnad både från smärta och stelhet!Detta ankelskyddet går att använda både när du har strumpor/skor eller när du är barfota

Det låter dig röra dig fritt utan att störa rörelsefriheten. Skyddet passar lika bra hemma, på jobbet eller på promenaden eller ridturen.Back on Track Ankelskydd säljs styckvis.

Husse Matte från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Back on Track Handledsskydd Svart 1-pack (XL)

Husse Matte från Back on Track

Här har vi samlat Husse Matte från Back on Track.
Upp till 20% rabatt
Rukka Träningsbälte Svart (L)

Husse Matte från Rukka

Se vad Rukka har inom Husse Matte.
Upp till 10% rabatt
Woolly Wolf Alpha 360 Magväska Svart

Husse Matte från Woolly Wolf

Utforska allt inom Husse Matte från Woolly Wolf.
Feel Active Reflexväst Orange (L)

Husse Matte från Feel Active

Visa produkter inom Husse Matte från Feel Active.

Se gärna också

Rukka Träningsväst Svart (S) -20%

Rukka Träningsväst Svart - Perfekt för Aktiv HundträningUpptäck Rukka Träningsväst Svart, den mångsidiga träningsvästen som är idealisk för alla typer av hundsport och utomhusaktiviteter med din hund. Västen har flera praktiska fickor, D-ringar och reflexdetaljer. Den är dessutom tillverkad i ett hållbart material som avvisar både regn och smuts, vilket gör den enkel att hålla ren och fin.Rukka Träningsväst är anpassad för att göra träningen smidig och enkel. Den har flera dragkedjeförsedda fickor för godis, leksaker och andra tillbehör - alltid inom räckhåll när du behöver dem som bäst!Rukka Träningsväst Svart funktioner:Praktisk Design: Rukka Träningsväst har flera dragkedjeförsedda fickor för godis och träningsleksaker. Framtill finns fickor med avtagbara påsar för godis - ta bara bort påsen för enkel rengöring. Dessutom har västen en dragkedjeförsedd bröstficka och en ryggficka med dragkedja.Reflekterande Detaljer: Västens axel är utrustad med en reflexklaff för att fästa koppel eller belöningsleksaker.D-ringar: Flera D-ringar gör det enkelt att fästa olika tillbehör på västen.Säkerhet och Synlighet: Den svarta träningsvästen är utrustad med högkvalitativa reflexdetaljer för maximal synlighet och säkerhet i mörker.Hållbart Material: Västen har ett tåligt och vattenavvisande ytmaterial som är lätt att hålla ren - Torka enkelt av västen med en fuktig trasa så är den ren igen.Storlekar för Alla: Storlekarna XS och S är skräddarsydda för kvinnor, medan storlekarna M-XXL är unisex-modeller.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023