Sidan innehåller annonslänkar

Non-Stop Dogwear Protector Reflexväst (S)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Non-Stop Protector Reflexväst - Ökad Synlighet och Säkerhet för Din HundGör din hund extra synlig i skogen med Non-Stop Protector Reflexväst. Denna extra synliga reflexväst är speciellt populär bland jakthundar under jaktsäsongen, men den funkar lika bra att använda under vanliga kvällspromenader. Västens starka färg gör att din hund sticker ut i naturen och är synlig på långt avstånd, och de reflekterande banden gör hunden synlig även i mörkret. Non-Stop Protector Reflexväst är enkel att justera efter hundens kropp.

Den har justerbara band runt halsen och bröstet. Bröstbandet kan diskret döljas under västen, så att det inte fastnar i grenar när springer i skogen.Västen är utrustad med tvåfärgade tygstycken på sidorna - en sida är röd och den andra är gul. Detta gör det enkelt att se från ett långt avstånd i vilken riktning din hund står.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024