Sidan innehåller annonslänkar

Petstro Djurvagn (XL)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Petstro DjurvagnPetstro Djurvagn är perfekt att tamed på en utställningsdag, resa eller exempelvis vid en transport av ett sjukt husdjur. Dessa unikt designade djurvagnar fungerar som lätta burar och och trygga punkter för ditt djur.

Vagnarna finns tillgängliga i två olika storlekar L och XL.Vagnarna är utrustade med ett effektivt bromssystem och snabblåsande hjul som säkerställer att de står stabilt när de inte är i rörelse. Bakluckan och fram- och sidofönster med nät ger utmärkt ventilation och skydd mot insekter, medan det genomskinliga takfönstret gör att du kan hålla ett öga på dina hundar eller katter.En justerbar rem på insidan gör det möjligt att säkert fästa hunden till selen under resan.

Vagnarna är ihopfällbara och enkla att montera utan verktyg, och justerbar handtagshöjd gör det bekvämt och ergonomiskt att putta dem.Framhjulet kan svänga 360 grader. Hjulen kan enkelt tas bort, vilket gör att vagnkassen även kan fungera som ett praktiskt bur.Inkluderar ett avtagbart och tvättbart underlag.

Vagnen har även en avtagbar kopp hållare och en ficka för förvaring.Materialen består av 600 denier polyester och nylon, medan metallkomponenterna är gjorda av stålrör – slitstarkt och lätt att sköta. Vagnarna har reflekterande detaljer.Produktinformation för storlek L- Maximal viktbelastning 30 kg.- Vagnens vikt 4,5 kg.- Mått på buren 70 x 43 x 60 cm.- Totala mått på vagnen 82 x 61 x 106 cm (höjd till handtaget).- Mått på ihopfälld vagn 98 x 70 x 46 cm.- Mått på ihopfälld vagn utan hjul 81 x 50 x 17 cm.- Mått på ihopfälld vagn med hjul 86 x 61 x 46 cm.- Diameter på bakhjul 38 cm, framhjul 20 cm.Produktinformation för storlek XL- Maximal viktbelastning 45 kg.- Vagnens vikt 16 kg.- Mått på buren 88 x 52 x 69 cm.- Totala mått på vagnen 105 x 70 x 112 cm (höjd till handtaget).- Mått på ihopfälld vagn 98 x 70 x 46 cm. .

Hundutställning från andra varumärken

Petstro Djurvagn (L)

Hundutställning från PetStro

Visa produkter inom Hundutställning från PetStro.
PetEasy VetZoo Utställningstält till hund

Hundutställning från PetEasy

Här har vi samlat Hundutställning från PetEasy.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024