PetEasy VetZoo Utställningstält till hund

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

PetEasy"s utställningstält för hundar – Ett måste på hundutställningarPetEasy, VetZoo - Utställningstält till hund, är ett praktiskt och bekvämt sätt att ge hunden en lugn och trygg plats under hundutställningar och andra evenemang.Storleken på tältet är 210 cm högt x 300 cm x 300 cm bred.Total vikt 10,5 kg3000 mm vattenpelarePetEasy"s utställningstält för hundar, har stora fönster och två stora ingångar, vilket gör att man får en bra överblick över hundarna. Tältet är dessutom utrustat med en rad praktiska funktioner, såsom en förvaringsficka för tillbehör och en öppning för att fästa en ventilationsfläkt.Tältet är tillverkat av ett slitstarkt och vattentätt material som skyddar hundarna från både regn, vind och sol.

Dessutom har tältet ett reflekterande material som gör att tältet reflekterar bort solens strålar, vilket gör att det inte blir så varmt i tältet. Att man också kan öppna helt på två håll, och sedan delvis (möjlighet att släppa in luft genom myggnät) på de andra två sidorna så får tältet en bra genomströmmning av luft.

En annan viktig egenskap hos PetEasy"s utställningstält är dess lättviktskonstruktion, vilket gör det enkelt att transportera och sätta upp.Sammanfattningsvis är PetEasy"s utställningstält för hundar en praktisk lösning för hundägare som vill ge sina hundar en trygg plats under utställningar och andra evenemang. Det är lätt att transportera, enkelt att sätta upp.

Hundutställning från andra varumärken

Petstro Djurvagn (L)

Hundutställning från PetStro

Visa produkter inom Hundutställning från PetStro.
PetEasy VetZoo Utställningstält till hund

Hundutställning från PetEasy

Här har vi samlat Hundutställning från PetEasy.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024