Sidan innehåller annonslänkar

Moser Protect Hårfön

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

EgenskaperMoser Protect Hårfön är en ergonomisk viktbalanserad fön med ett skönt non-slip handtag för en daglig användning. Hårfönen håller mycket hög kvalitet med en kraftig motor på 1500 W, samt avtagbart filer för en enkel rengöring.

Maskinen har två hastigheter, 3 värmenivåer samt en knapp för kalluft. Sladden är extra lång för smidig använding (2,8m) och maskinens totala vikt ligger på endast 530g, denna hårfön blir snabbt en favorit.

Se gärna också

Andis AGCB UltraEdge Super 2-speed clipper burgundy

Andis AGCB UltraEdge Super 2-speed clipper - högpresterande klippmaskin för hundar och katterAndis AGCB UltraEdge Super 2-speed clipper, är en kraftfull klippmaskin för hundar och katter med en två olika hastigheter, vilket gör den extra skonsam mot pälsen. Denna trimmern passar perfekt för hundar och katter med tjock, tät päls. Andis AGCB UltraEdge Super 2-speed clipper har en snygg ergonomisk design och är enkel att använda. Den har dessutom en praktisk låsbar strömbrytare och levereras med en tillhörande Andis-UltraEdge 10 skär.Andis AGCB UltraEdge Super 2-speed clipper summering:Trimm- och klippmaskin för hundar och katterErgonomisk design för bekväm användningJusterbar hastighet för ökad precisionAndis-skär UltraEdge 10 ingårFörvaringsinformation och bruksanvisning för Andis AGCB UltraEdge Super 2-speed clipper burgundy:Olja in skären efter användning där metall möter metall.Vira in skäret i hushållspapper för att ta bort överbliven olja inför nästa klippning.Använd Andis Clipper Oil efter rengöring med sprayrengöring.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024