SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Moser

Moser Protect Hårfön

Kontrollera pris

Köp nu

EgenskaperMoser Protect Hårfön är en ergonomisk viktbalanserad fön med ett skönt non-slip handtag för en daglig användning. Hårfönen håller mycket hög kvalitet med en kraftig motor på 1500 W, samt avtagbart filer för en enkel rengöring. Maskinen har två hastigheter, 3 värmenivåer samt en knapp för kalluft. Sladden är extra lång för smidig använding (2,8m) och maskinens totala vikt ligger på endast 530g, denna hårfön blir snabbt en favorit. Till fönen ingår även två olika munstycken (lång päls och standard).AnvändningKraftfull och högkvalitativ hårfön.


Jämför produkt Moser Protect Hårfön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Moser Protect Hårfön i kategorin Hundtrimmer Tillbehör här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Hundtrimmer Tillbehör
Artikelnummer: 118574
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hundkojor

Hundkojor från Trixie

Se alla produkter
Kattsand

Kattsand från Intersand

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Halla

Halla kan syfta på: Halla (namn) – ett kvinnonamn Halla (djur) – ett släkte av ringmaskar Halla Oy – ett tidigare norskägd skogsindustriföretag i Finland

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.