Sidan innehåller annonslänkar

Andis Klippmaskinsolja

Beställ Andis Klippmaskinsolja på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Andis Klippmaskinsolja inom kategorin Hundtrimmer Tillbehör.

Produktinformation

EgenskaperAnvänd klippmaskinsoljan regelbundet på skären och maskinens smörjnippel för bästa resultat.AnvändningKlippmaskinsolja. .

Se gärna också

Oster A5 Klippmaskin 2-Speed

Oster A5 Klippmaskin 2-SpeedDen här klippmaskinen passar till de allra flesta hundar, och är lätt och smidig att hålla i. Den kopplas direkt till vägguttaget - inga batterier behövs.Oster A5 Klippmaskin 2-Speed har två hastigheter som du enkelt växlar mellan med hjälp av knappen på handtaget. Man kan byta filter utan att använda verktyg - praktiskt.Klippmaskinen har en snap-on-funktion som gör det mycket smidigt att ta på och av klippmaskinsskär. Exempelvis kan man vilja byta skär när man ska klippa mindre områden såsom tassar, nos och runt öronen.OBS! Denna klippmaskinen levereras utan skär.Kom ihåg:Rådfråga alltid en erfaren trimmis när du ska välja klippmaskin och klippmaskinsskär, för att säkerställa att produkterna passar din hunds pälsAnvända maskiner och skär kan inte returnerasVänj din hund fint och långsamt vid klippningTa väl hand om klipputrustningen. Den behöver regelbundet smörjas, rengöras och slipas för att hålla lång livslängd

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Hundtrimmer Tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundsängar

Hundsängar från Basic

Se alla produkter
Hundtäcken

Hundtäcken från Hurtta

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från Trixie

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Mjau

Se alla produkter