Andis Förvaringsväska för skär

Beställ Andis Förvaringsväska för skär på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Andis Förvaringsväska för skär inom kategorin Hundtrimmer Tillbehör.

Produktinformation

Skydda dina skär med Andis FörvaringsväskaAndis Förvaringsväska för skär är den perfekta lösningen för att hålla dina skär säkra och skyddade. Med en hård utsida och praktiska fickor på insidan kan Andis Förvaringsväska för skär rymma upp till 9 skär samtidigt, Detta skyddar dem från skador och repor samt håller dem vassa.Den lätta och kompakta designen gör väskan enkel att ta med sig överallt och är perfekt för både  professionella groomers eller för hemmabruk.Sammanfattning Andis Förvaringsväska för skärAndis Förvaringsväska skyddar dina skärVäskan har en hård utsidaRymmer upp till 9 skär samtidigtLätt och kompakt design, enkel att ta med sigPerfekt för professionella groomers eller för hemmabruk.Längd 36,83 cm, Bredd 12,7 cm, Vikt 0,09 kg .

Se gärna också

Oster Skär 8 1/2

Oster Skär 8 1/2Detta skäret passar till flera av Osters klippmaskiner, däribland Oster A5 och A6. Skäret lämnar ca 2,8 mm päls. Pälslängden skiljer sig litegrann mellan olika typer av päls - och den blir även kortare om du klipper mothårs.Oster har med detta skäret jobbat hårt för att skapa ett skär som håller sig lite svalare än andra metallskär - det blir faktiskt upp till 15 grader svalare än andra skär. Trots detta är det självklart viktigt att du klipper lite i taget, håller koll på skärets temperatur och låter maskinen vila när skäret blir varmt.Kom ihåg att rengöra och smörja skäret regelbundet för att det ska fungera optimalt, och hålla länge.Kom ihåg att konsultera en erfaren trimmis när du ska välja klippmaskin och skär, så att du vet att utrustningen passar för just din hunds pälstyp. Använda skär och klippmaskiner kan inte returneras.Vilket skär ska jag välja?Skären delas upp i olika längder, antingen är benämningen med siffror eller med siffra och ett F. På skär med beteckningen F är alla tänder lika långa. F-skär ger en jämnare klippning men är svårare att klippa med, i synnerhet i en tät eller tovig päls. På skär med enbart siffra är varannan tand kortare vilket gör det lättare att klippa, men det kan göra att pälsen ser lite randig ut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023