Andis Excel 5-Speed+ Pälsklippare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Andis Excel 5-Speed+ Pälsklippare - En professionell klippare för din hund eller kattAndis Excel 5-Speed+ Pälsklippare, är en professionell klippmaskin & trimmer för hund och katt med extra hög prestanda och kvalitet. Med fem hastighetsinställningar och en kraftfull motor kan du anpassa klippningen efter din hunds eller katts päls. Dessutom är klipparen utrustad med en keramisk skärbladsteknik som minskar friktionen måo hårstråna och ger en mer skonsam och effektiv klippning.Andis Excel 5-Speed+ PälsklippareKlippmaskin & Trimmer för hund och kattFem hastighetsinställningar för anpassad klippningKraftfull motor och keramisk skärbladsteknik för effektiv klippningPerfekt för hundar och katter med tjock päls. .

Se gärna också

Phoenix Hundbadkar Blå 95x50x91 cm

Phoenix Hundbadkar Blå 95x50x91 cmPhoenix Hundbadkar Blå 95x50x91 cm är ett ergonomiskt designat hundbadkar som gör det bekvämt och enkelt att tvätta din hund, utan att behöva böja dig. Badkaret är stabilt med justerbara ben, vilket säkerställer att det inte vinglar på badrumsgolvet. Det är lämpligt för användning både inomhus och utomhus.Installationen är enkel med det medföljande verktyg. Badkaret har ett justerbart dräneringsrör som du kan ansluta till exempelvis en golvbrunn. Runt badkarets kanter finns tre fästpunkter för de medföljande metallhakarna, vilket gör det möjligt att fästa ditt husdjur med ett koppel eller sele.Specifikationer:Badkarets yttre bredd: 50 cm, inre bredd: ca 45 cmBadkarets yttre längd: 95 cm, inre längd: ca 90 cmDjup: ca 30 cmHöjd på benställning: ca 64 cmLängd på benställning: ca 56 cmBredd på benställning: ca 35 cmVikt: 7 kgMaxvikt: 70 kgMonteringsanvisningar medföljer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024