Andis Excel 5-Speed+ Pälsklippare

Jämför produkt Andis Excel 5-Speed+ Pälsklippare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Andis Excel 5-Speed+ Pälsklippare i kategorin Hundtrimmer Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Andis Excel 5-Speed+ Pälsklippare - En professionell klippare för din hund eller kattAndis Excel 5-Speed+ Pälsklippare, är en professionell klippmaskin & trimmer för hund och katt med extra hög prestanda och kvalitet. Med fem hastighetsinställningar och en kraftfull motor kan du anpassa klippningen efter din hunds eller katts päls. Dessutom är klipparen utrustad med en keramisk skärbladsteknik som minskar friktionen måo hårstråna och ger en mer skonsam och effektiv klippning.Andis Excel 5-Speed+ PälsklippareKlippmaskin & Trimmer för hund och kattFem hastighetsinställningar för anpassad klippningKraftfull motor och keramisk skärbladsteknik för effektiv klippningPerfekt för hundar och katter med tjock päls. .

Se gärna också

Aesculap Durati Hundtrimmer

Aeculap Durati Hundtrimmer är en pefekt trimmer för hundfrisörer och avancerade hobbyklippareJobbar du som hundfrisör eller veterinär och söker efter en gedigen och proffsig hundtrimmer? Då är Aeculap Durati Hundtrimmern för dig. Trimmer är perfekt balanserad och väger 380 g och har en batteritid på 4 timmar.Kort om Aeculap Durati Hundtrimmer:Batteridriven med 4 timmars klipptidKan användas med sladd ocksåSmidig och välbalanserad i handen, vägen endats 380 gKraftfull motor med upp till 3000 varv/minTystlåten och perfekt för klippning av nervösa och oroliga djurSnapOn-Klipphuvudet ger en skärlängd på 1,5  mmI förpackningen ingår:Aeculap Durati Hundtrimmer1 klipphuvud GT330 (1,5 mm)1 uppladdningsbart batteri1 laddningsstation1 bruksanvisning1 skäroljaBra att tänka på:För att din klipputrustning ska hålla krävs det att du tar hand om den och rengör den ordentligtEn använd trimmer eller skär kan inte retunerasRådfråga en hundfrisör om den trimmer och skär du tänkt köpa passar för just din hunds pälstypOlika pälstyper har olika längd, och om du klipper din hun dmothårs så blir resultatet kortare än om du klipper medhårsKlipp inte för länge, skär i rostfrittstål blir varma av friktionen. Känn efter med jämna mellanrum och ta en paus och låt skäret svalnaTeknisk information Drivning EC-motor Slagfrekvens ca 3000 slag/min Batteriteknik Li-Ion 285 mAh Batteritid 4 timmar Laddningstid 4 timmar Ljustrycksnivå 63 dB Skärhöjd 1,5 mm Vikt 380 g utan sladd Användningsområden Hundfrisör och veterinär 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023