Andis Blade Förvaringsväska för Skär

Beställ Andis Blade Förvaringsväska för Skär på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Andis Blade Förvaringsväska för Skär inom kategorin Hundtrimmer Tillbehör.

Produktinformation

Andis Blade Förvaringsväska för SkärFörvaringsväska för klippskär till hundtrimmernAtt hålla sig organiserad är alltid viktigt när man trimmar i salongen, på resande fot eller på utställningar. Denna förvaringsväska hjälper till att hålla dina klippblad lätt tillgängliga, snyggt organiserade och skyddade.Andis Blade Förvaringsväska har plats för upp till 12 skärblad.Notera att bladen ingår ej.Överblick  Andis Blade Förvaringsväska för SkärSkyddande förvaringsväskaRymmer 12 blad .

Se gärna också

Oster Skär 9

Oster Skär 9Detta skäret passar till flera av Osters klippmaskiner, däribland Oster A5 och A6. Skäret lämnar ca 2 mm päls, men kom ihåg att klipplängden varierar mellan olika pälstyper och att pälsen blir kortare om du klipper mothårs.Detta skäret är tillverkat för att hålla sig upp till 15 grader svalare än andra skär av liknande material. Trots detta är det självklart viktigt att du håller koll på skärets temperatur när du klipper, och att du låter maskinen vila ett tag om skäret blir varmt.Rådfråga alltid en erfaren trimmis när du ska välja klippmaskin och skär för första gången, så att du vet att utrustningen passar den pälsen du ska klippa. Vi kan inte ta använda skär och klippmaskiner i retur.Vilket skär ska jag välja?Skären delas upp i olika längder och namnges antingen med siffror eller med siffra plus ett F. På skär med F i namnet är alla tänder lika långa. F-skär ger en jämnare klippning men är svårare att klippa med, särskilt om pälsen är tät eller tovig. På skär som bara är namngivna med siffror är varannan tand kortare vilket gör att det blir lättare att klippa, men det kan resultera i att pälsen kan se lite randig och mer ojämn ut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Hundtrimmer Tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Fontäner

Fontäner från Catit

Se alla produkter
Kaningodis

Kaningodis från JR Farm

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Mjau

Se alla produkter
Mag-  Tarmsjukdom

Mag- Tarmsjukdom från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter