Avital Avident Tandborste och Tandkräm 50 ml

Beställ Avital Avident Tandborste och Tandkräm 50 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Avital Avident Tandborste och Tandkräm 50 ml inom kategorin Hundtandborste Hundtandkräm.

Produktinformation

EgenskaperAtt borsta tänderna regelbundet på din hund eller katt hjälper till att effektivt förebygga och minska uppkomsten av plack, vilket minimerar risken att de drabbas av tandlossning eller parodontit. Regelbunden användning av Avital Avident tandkräm bidrar till en sund mun och tandhälsa, man stärker emaljen och motverkar uppkomst av tandsten och bakterietillväxt.Med denna tandkräm medföljer en fingertandborste som med fördel kan användas om man tycker en tandborste blir för stor i munnen. .

Se gärna också

Petosan Dental Kit Hundtandkräm & Hundtandborste (Medium)

Petosan Dental Kit Hundtandkräm & HundtandborsteDetta tandvårdskit innehåller både hundtandkräm och hundtandborste - det du behöver för den dagliga tandborstningen helt enkelt!Hundtandborsten är dubbelsidig vilket gör det enkelt att komma åt hundens tänder både på insidan och utsidan. Tandkrämen har läcker smak av kyckling vilket gör tandborstningen till en trevligare upplevelse för hunden.Petosan Dental Kit Hundtandkräm & Hundtandborste finns i tre olika storlekar för att passa hundar av alla raser.S: Små hundar ca 0-6 kgM: Mellanstora hundar ca 7-15 kgL: Stora hundar över 16 kgAtt borsta tänderna på din hund eller katt har många fördelar, och det är aldrig för sent att börja!Regelbunden tandborstning minskar risken för parodontit, tandlossning, inflammationer, tandsten och plack. Det motverkar också dålig andedräkt och bakterietillväxt. Många kosttillskott kan förbättra hundens eller kattens munhälsa, men inget kan ersätta den mekaniska funktionen i just tandborstning!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Hundtandborste Hundtandkräm

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundborstar

Hundborstar från Kerbl

Se alla produkter
Veterinärfoder till katt

Veterinärfoder till katt från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Hundschampo

Hundschampo från Animology

Se alla produkter
Hundskor

Hundskor från Non-stop Dogwear

Se alla produkter