Avital Avident Tandborste och Tandkräm 50 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

EgenskaperAtt borsta tänderna regelbundet på din hund eller katt hjälper till att effektivt förebygga och minska uppkomsten av plack, vilket minimerar risken att de drabbas av tandlossning eller parodontit. Regelbunden användning av Avital Avident tandkräm bidrar till en sund mun och tandhälsa, man stärker emaljen och motverkar uppkomst av tandsten och bakterietillväxt.Med denna tandkräm medföljer en fingertandborste som med fördel kan användas om man tycker en tandborste blir för stor i munnen. .

Hundtandborste Hundtandkräm från andra varumärken

Petosan Fingertandborste

Hundtandborste Hundtandkräm från Petosan

Utforska allt inom Hundtandborste Hundtandkräm från Petosan.
Better Pets Dental Plus (80 g)

Hundtandborste Hundtandkräm från Better Pets

Visa produkter inom Hundtandborste Hundtandkräm från Better Pets.
Virbac Enzymtandkräm Hund 70 g

Hundtandborste Hundtandkräm från Virbac

Missa inga bra priser på Hundtandborste Hundtandkräm från Virbac.
TropiClean Tandborstkit för Hund

Hundtandborste Hundtandkräm från Tropiclean

Visa produkter inom Hundtandborste Hundtandkräm från Tropiclean.
Platinum Forte Munvårdande och Rengörande Spray 65 ml

Hundtandborste Hundtandkräm från Platinum

Missa inga bra priser på Hundtandborste Hundtandkräm från Platinum.

Se gärna också

Svenska Djurapoteket Anti Plack 335 g

Svenska Djurapoteket Anti Plack 335 gDetta kosttillskottet hjälper till att motverka uppkomsten av plack, tandsten och dålig andedräkt både hos hundar och katter! Tillskottet är i form av ett pulver vilket gör det mycket enkelt att dosera och servera till ditt djur - du strör det helt enkelt över maten.Svenska Djurapoteket Anti Plack innehåller blåstång (fucus vesiculosus), korallkalk, C-vitamin och zink. Blåstång och korallkalk är bra för tänderna, C-vitamin är bra för tandköttet och zink verkar bakteriedödande och kan hjälpa till att öka salivproduktionen. Med en bra salivproduktion minskar risken för tandproblem.Svenska Djurapoteket Anti Plack motverkar att nya beläggningar bildas på kattens eller hundens tänder.Viktigt att tänka på:Tillskottet rekommenderas inte till djur under 1 år gamla eftersom det innehåller jodTillskottet ska inte ges till djur med sköldkörtelrubbningarDosmått medföljer i burken, men tänk på att det kan glida ned i pulvret och vara svårt att se vid första anblickKom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera din veterinär om du är osäker på vad som är bäst för ditt djur.Regelbunden tandborstning minskar risken för parodontit, tandlossning, inflammationer, tandsten och plack. Det motverkar också dålig andedräkt och bakterietillväxt. Många kosttillskott kan förbättra hundens eller kattens munhälsa, men inget kan ersätta den mekaniska funktionen i just tandborstning!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024