SSL
Arm & Hammer

Arm & Hammer Fresh Spectrum Tandkit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Arm & Hammer Fresh Spectrum TandkitDetta kitet med tandborste och tandkräm gör borstningen lättare både för dig och din hund. Tack vare borstens 360-huvud kommer du åt att borsta hela tanden på en gång, och du kan dessutom borsta flera tänder samtidigt. Den har även ett ergonomiskt handtag som gör tandborstningen bekvämare för dig som ägare!Tandkrämen stannar på tänderna och ger skydd under en lägre tid tack vare den tillsatta kokosoljan. Tandkrämen innehåller också bakpulver som arbetar för att neutralisera plack.Att borsta tänderna på din hund eller katt har många fördelar, och det är aldrig för sent att börja!Regelbunden tandborstning minskar risken för parodontit, tandlossning, inflammationer, tandsten och plack. Det motverkar också dålig andedräkt och bakterietillväxt. Många kosttillskott kan förbättra hundens eller kattens munhälsa, men inget kan ersätta den mekaniska funktionen i just tandborstning!


Beställ Arm & Hammer Fresh Spectrum Tandkit på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Arm & Hammer Fresh Spectrum Tandkit inom kategorin Hundtandborste Hundtandkräm.

Kategori: Hundtandborste Hundtandkräm
Artikelnummer: 144422

Från kunskapsbanken

Arm

En arm, eller "övre extremitet" (latin: membrum superius), är en parig främre extremitet hos människan, det vill säga de två långa och smala delar som sticker ut från axlarna. Armarna är ledade och används till att hålla i och bära saker. De bärs upp av appendikularskelettet. Armarna kallas vänsterarm och högerarm, från egna perspektivet. Armen indelas i överarm (brachium) och underarm (antebrachium). Överarmens ben heter humerus. Underarmen består av två ben, radius och ulna. I armen ingår ett flertal leder som gör det möjligt att använda armen som ett funktionellt redskap.

Hammer

Hammer är ett efternamn.

Fresh

Fresh kan syfta på: Fresh (Teddybears Sthlm) – ett musikalbum av Teddybears Fresh (Sly and the Family Stone) – ett musikalbum av Sly and the Family Stone