SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Back on Track

Back on Track Hundtäcke Whippet (XL)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track Hundtäcke WhippetDetta täcket är särskilt designat för att passa whippets och andra hundar av vinthundstyp! Täcket är vattenavvisande och har god andningsförmåga, och det är dessutom försett med ett material som har Welltex®-teknologi. Detta arbetar för att öka hundens blodcirkulation vilket kan lindra stela leder och muskler.Detta täcket är justerbart runt magen, och försett med reflexer på båda sidorna för ökad synlighet. Kring bakbenen sitter elastiska band som ser till att täcket hålls på plats även när det blåser eller när hunden springer! Täcket har en mysig fleecekrage som passar utmärkt för kyliga promenader.Back on Track Hundtäcke Whippet finns i flera storlekar för att passa olika typer av vinthundar. Centimeterangivelserna nedan avser rygglängden.XS 30 cmS 35 cmM 40 cmL 45 cmXL 50 cmXXL 55 cmMaterialYttertyg och band 100% PolyesterFleecekrage 80% Polyester, 20% Polypropylen med Welltex®-teknologiFoder 80% Polyester, 20% Polypropylen med Welltex®-teknologiTvättråd40 grader skontvätt i maskin - låt sedan lufttorka


Beställ Back on Track Hundtäcke Whippet (XL) på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track Hundtäcke Whippet (XL) inom kategorin Hundtäcken.

Kategori: Hundtäcken
Artikelnummer: 120799
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998