Sidan innehåller annonslänkar

Back On Track Greyhound Hundtäcke (S)

Beställ Back On Track Greyhound Hundtäcke (S) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Back On Track Greyhound Hundtäcke (S) inom kategorin Hundtäcken.

Produktinformation

Back On Track Greyhound HundtäckeÄr du lycklig ägare till en Greyhound så vet du säkert hur knepigt det kan vara att hitta ett täcke som passar. Back on Track kommer här med lösningen - ett täcke särskilt anpassat just efter Greyhounds!Back On Track Greyhound Hundtäcke är tillverkat av riktigt smarta material med flera funktioner

Täcket har god andningsförmåga samtidigt som det är vattenavvisande. Det är även försett med ett material med Welltex®-teknologi som arbetar för att främja blodcirkulationen och stötta stela muskler och leder.Detta täcket är lätt att justera framtill samt under magen, och det har reflexer på båda sidorna.Täcket finns i två storlekar - centimeterangivelsen avser rygglängden, från manke till svansrotS 76 cmM 85 cmMaterialFoder 100% Polypropylen med Welltex®-teknologiYttertyg, fyllning och band 100% PolyesterTvättråd40 grader skontvätt i maskin, lufttorkas .

Se även andra produkter från Hundtäcken

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Pellets

Pellets från Burgess

Se alla produkter
Övervikt

Övervikt från Specific

Se alla produkter
Pellets

Pellets från Harrison’s Bird Foods

Se alla produkter
Hundträning

Hundträning från Halti

Se alla produkter