Sidan innehåller annonslänkar

Back on Track Buddy Hundtäcke Svart (56 cm)

Beställ Back on Track Buddy Hundtäcke Svart (56 cm) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track Buddy Hundtäcke Svart (56 cm) inom kategorin Hundtäcken.

Produktinformation

Värmande hundtäcke för hundar med extra lång ryggVatten- och vindavvisande hundtäcke perfekt för raser såsom Tax, Drever eller BassetEtt varm och gosigt allroundtäcke som designats för hundar med lång rygg och korta ben, Back on Track Buddy Hundtäcke Svart är perfekt för små hundraser som tax, basset och drever.En elastisk dragsko längst bak på täcket gör att du kan anpassa täckets längd efter din hunds unika mått, perfekt om din vovve har en rygglängd som hamnar mellan två storlekar.Täcket har en vatten- och vindavvisande yta. Det är enkelt att ta på och knäpps med ett brett kardborrefäste på ryggen.

Avtagbara, elastiska bensnören kan fästas när man vill att täcket ska ligga till mer mot bakbenen.Vid kragen finns en öppning för att fästa kopplet i hundens halsband. Reflexdetaljer gör täcket synligt i alla vinklar och ger extra säkerhet under kvällspromenaden.Back on Tracks hundtäcke, Buddy  har en lätt fyllning och ett innerfoder med Welltex® vilket gör att hunden håller sig varm och bekväm i alla väder.Teknologin reflekterar hundens kroppsvärme som infraröd energi, och kan på så vis bidra till god rörlighet i muskler och leder.Innerfodret är vävt för att undvika att päls fastnar i tyget.

Se även andra produkter från Hundtäcken

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från AlgGutten

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Arion

Se alla produkter
Hundreflexer

Hundreflexer från Feel Active

Se alla produkter
Hundbollar

Hundbollar från KONG

Se alla produkter