Sidan innehåller annonslänkar

Back on Track Buddy Hundtäcke Svart (50 cm)

Beställ Back on Track Buddy Hundtäcke Svart (50 cm) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track Buddy Hundtäcke Svart (50 cm) inom kategorin Hundtäcken.

Produktinformation

Värmande hundtäcke för hundar med extra lång ryggVatten- och vindavvisande hundtäcke perfekt för raser såsom Tax, Drever eller BassetEtt varm och gosigt allroundtäcke som designats för hundar med lång rygg och korta ben, Back on Track Buddy Hundtäcke Svart är perfekt för små hundraser som tax, basset och drever.En elastisk dragsko längst bak på täcket gör att du kan anpassa täckets längd efter din hunds unika mått, perfekt om din vovve har en rygglängd som hamnar mellan två storlekar.Täcket har en vatten- och vindavvisande yta. Det är enkelt att ta på och knäpps med ett brett kardborrefäste på ryggen.

Avtagbara, elastiska bensnören kan fästas när man vill att täcket ska ligga till mer mot bakbenen.Vid kragen finns en öppning för att fästa kopplet i hundens halsband. Reflexdetaljer gör täcket synligt i alla vinklar och ger extra säkerhet under kvällspromenaden.Back on Tracks hundtäcke, Buddy  har en lätt fyllning och ett innerfoder med Welltex® vilket gör att hunden håller sig varm och bekväm i alla väder.Teknologin reflekterar hundens kroppsvärme som infraröd energi, och kan på så vis bidra till god rörlighet i muskler och leder.Innerfodret är vävt för att undvika att päls fastnar i tyget.

Hundtäcken från andra varumärken

IcePeak Strike Regntäcke Gul (L)

Hundtäcken från IcePeak

Utforska allt inom Hundtäcken från IcePeak.
Rukka Comfy Hundtäcke Grå (25 cm)

Hundtäcken från Rukka

Här har vi samlat Hundtäcken från Rukka.
Back on Track Tax Hundnättäcke (M)

Hundtäcken från Back on Track

Visa produkter inom Hundtäcken från Back on Track.
Feel Active Oslo Hundtröja Grå (20 cm)

Hundtäcken från Feel Active

Missa inga bra priser på Hundtäcken från Feel Active.
FuzzYard Harlem Puffer Hundjacka Gul (1)

Hundtäcken från FuzzYard

Utforska allt inom Hundtäcken från FuzzYard.
Hurtta Mudventure ECO Hundtäcke Lila (25)

Hundtäcken från Hurtta

Se produkter inom Hundtäcken från Hurtta.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023