Back on Track Benji Nackvärmare till Hund (S)

Beställ Back on Track Benji Nackvärmare till Hund (S) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track Benji Nackvärmare till Hund (S) inom kategorin Hundtäcken.

Produktinformation

Värmande nackskydd till din frusna hundHåll din hunds nacke och öron varma med en praktisk och bekväm nackvärmare från Back On Track. Det mjuka fleecetyget och den genomtänkta passformen gör den väldigt bekväm för hunden att bära under frusna kalla vinterdagar.Back on Track Benji Nackvärmare till Hund är perfekt till hundar som lätt blir kalla om öronen eller har besvär med stelhet. Anpassa enkelt Back on Track Benji Nackvärmare efter din hunds unika mått och stäng den lätt med hjälp av en en dragsko.

På sidorna sitter reflexdetaljer ger extra synlighet och säkerhet.Insidan är fodrad med Welltex®, som reflekterar hundens kroppsvärme och kan bidra till att hålla öronen varma och nackmusklerna flexibla. Materialet har hög andningsförmåga för bästa komfort, och mesh-panelerna på sidorna ger extra luftgenomströmning. Överblick Back on Track Benji Nackvärmare till HundNackvärmare till hundPerfekt för frusna hundarEnkel att ta av- och påVärmer hunden runt halsen och öronenReflexdetaljer  .

Se även andra produkter från Hundtäcken

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Fodertillskott

Fodertillskott från Foran Equine

Se alla produkter
Fällar

Fällar från Aveo

Se alla produkter
Foderallergi

Foderallergi från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Valptillbehör

Valptillbehör från Simple Solution

Se alla produkter