Back on Track Benji Nackvärmare till Hund (M)

Jämför produkt Back on Track Benji Nackvärmare till Hund (M) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Back on Track Benji Nackvärmare till Hund (M) i kategorin Hundtäcken här hos oss.

Produktinformation

Värmande nackskydd till din frusna hundHåll din hunds nacke och öron varma med en praktisk och bekväm nackvärmare från Back On Track. Det mjuka fleecetyget och den genomtänkta passformen gör den väldigt bekväm för hunden att bära under frusna kalla vinterdagar.Back on Track Benji Nackvärmare till Hund är perfekt till hundar som lätt blir kalla om öronen eller har besvär med stelhet. Anpassa enkelt Back on Track Benji Nackvärmare efter din hunds unika mått och stäng den lätt med hjälp av en en dragsko.

På sidorna sitter reflexdetaljer ger extra synlighet och säkerhet.Insidan är fodrad med Welltex®, som reflekterar hundens kroppsvärme och kan bidra till att hålla öronen varma och nackmusklerna flexibla. Materialet har hög andningsförmåga för bästa komfort, och mesh-panelerna på sidorna ger extra luftgenomströmning. Överblick Back on Track Benji Nackvärmare till HundNackvärmare till hundPerfekt för frusna hundarEnkel att ta av- och påVärmer hunden runt halsen och öronenReflexdetaljer  .

Se även andra produkter från Hundtäcken

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från FourFriends

Se alla produkter
Sårsalva

Sårsalva från L-Mesitran

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Hunter

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Aptus

Se alla produkter