Back on Track Bark Hundtäcke VetZoo Limited Edition Svart (85 cm)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Back on Track Bark Hundtäcke VetZoo Limited Edition SvartSjälvklart så tycker vi att din vovve ska ha ett alldeles eget VetZoo-täcke! Detta snygga hundtäcket är ett vind- och vattenavvisande allroundtäcke med en hög krage som skyddar mot regn, blåst och snö! Täcket passar utmärkt för kvällspromenaden, eller för aktiviteter eller träning.Hundtäcket är designat för att hunden ska kunna röra på frambenen obehindrat, oavsett om den går, springer eller hoppar.Back on Track Bark Hundtäcke VetZoo Limited Edition har designats för att passa hundar med både låg och hög svans, längden kan därför anpassas och justeras enkelt med hjälp av en elastisk dragsko.Täcket har ett mjukt och elastiskt yttertyg med god andningsförmåga vilket gör det behagligt att bära även vid aktivitet och träning Insidan är fodrad med Iontex®-teknologi, som kan stimulera blodcirkulationen genom att reflektera hundens kroppsvärme som infraröd energi.

Detta kan hjälpa hunden att behålla optimal kroppstemperatur och hålla musklerna flexibla även i kallare temperaturer. Optimalt för hundar som har besvär med stela muskler och leder, eller som förebyggande eller återhämtning vid träning!Kardborrefästen på sidorna säkerställer att täcket ligger stadigt på plats utan att vrida sig

Du knäpper snabbt och enkelt bröstplattan med hjälp av ett spänne uppe på ryggen. Med detta allroundtäcket blir din hund synlig från alla vinklar tack vare reflexdetaljerna som ger extra säkerhet i mörkret. Täcket är försett med öppningar där du kan fästa kopplet antingen i halsbandet eller i selen.Hundtäcket är designat för en normalbyggd till mer atletisk typ av hund.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hundtäcken från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Feel Active Oslo Hundtröja Grå (20 cm)

Hundtäcken från Feel Active

Se produkter inom Hundtäcken från Feel Active.
Upp till 30% rabatt
Rukka Comfy Fleece Hundtäcke Orange (25 cm)

Hundtäcken från Rukka

Utforska allt inom Hundtäcken från Rukka.
Upp till 15% rabatt
Back on Track Hugo Hundtäcke Svart (45 cm)

Hundtäcken från Back on Track

Utforska allt inom Hundtäcken från Back on Track.
IcePeak Strike Regntäcke Gul (L)

Hundtäcken från IcePeak

Utforska allt inom Hundtäcken från IcePeak.
FuzzYard Hakuba Hundjacka Röd (5)

Hundtäcken från FuzzYard

Utforska allt inom Hundtäcken från FuzzYard.
Hurtta Mudventure ECO Hundtäcke Lila (25)

Hundtäcken från Hurtta

Se produkter inom Hundtäcken från Hurtta.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024