Back on Track Bark Hundtäcke VetZoo Limited Edition Svart (75 cm)

Beställ Back on Track Bark Hundtäcke VetZoo Limited Edition Svart (75 cm) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track Bark Hundtäcke VetZoo Limited Edition Svart (75 cm) inom kategorin Hundtäcken.

Produktinformation

Back on Track Bark Hundtäcke VetZoo Limited Edition SvartSjälvklart så tycker vi att din vovve ska ha ett alldeles eget VetZoo-täcke! Detta snygga hundtäcket är ett vind- och vattenavvisande allroundtäcke med en hög krage som skyddar mot regn, blåst och snö! Täcket passar utmärkt för kvällspromenaden, eller för aktiviteter eller träning.Hundtäcket är designat för att hunden ska kunna röra på frambenen obehindrat, oavsett om den går, springer eller hoppar.Back on Track Bark Hundtäcke VetZoo Limited Edition har designats för att passa hundar med både låg och hög svans, längden kan därför anpassas och justeras enkelt med hjälp av en elastisk dragsko.Täcket har ett mjukt och elastiskt yttertyg med god andningsförmåga vilket gör det behagligt att bära även vid aktivitet och träning Insidan är fodrad med Iontex®-teknologi, som kan stimulera blodcirkulationen genom att reflektera hundens kroppsvärme som infraröd energi.

Detta kan hjälpa hunden att behålla optimal kroppstemperatur och hålla musklerna flexibla även i kallare temperaturer. Optimalt för hundar som har besvär med stela muskler och leder, eller som förebyggande eller återhämtning vid träning!Kardborrefästen på sidorna säkerställer att täcket ligger stadigt på plats utan att vrida sig

Du knäpper snabbt och enkelt bröstplattan med hjälp av ett spänne uppe på ryggen. Med detta allroundtäcket blir din hund synlig från alla vinklar tack vare reflexdetaljerna som ger extra säkerhet i mörkret. Täcket är försett med öppningar där du kan fästa kopplet antingen i halsbandet eller i selen.Hundtäcket är designat för en normalbyggd till mer atletisk typ av hund.

Se även andra produkter från Hundtäcken

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från FourFriends

Se alla produkter
Täcken

Täcken från Back on Track

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Trixie

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Trixie

Se alla produkter