Sidan innehåller annonslänkar

Nina Ottosson Dog Smart Hundspel Trä

Beställ Nina Ottosson Dog Smart Hundspel Trä på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nina Ottosson Dog Smart Hundspel Trä inom kategorin Hundspel.

Produktinformation

EgenskaperNina Ottosson Dog Smart aktiveringsspel med flera olika gömmor som din hund ska klura ut hur den kan komma åt godbitarna. Sysselsättning för oroliga eller uttråkade hundar som ger dem meningsfull stimulans vilket kan bidra till att minska oönskade beteenden och oro.Detta spel är på nivå 1, den lägsta svårighetsgraden, och perfekt för hundar som inte använt liknande spel tidigare.

Den förbereder din hund för svårare utmaningar mentalt samtidigt som ni har en rolig lekstund tillsammans. Ha alltid hunden under uppsikt vid lek och lämna den inte själv med risk att den tuggar eller biter på delarna till spelet.Hur gör man?- Lägg godis eller mat i alla fack och täck över dem med de cylinderformade träbitarna.- Variera antalet bitar du gömmer varje gång ni spelar så blir det mer intressant för hunden.- Var med och visa hunden hur den ska göra i början.

Produkter från kända varumärken
Kattsand

Kattsand från Monster

Se alla produkter
Selar

Selar från DogCopenhagen

Se alla produkter
Kaninburar

Kaninburar från Trixie

Se alla produkter
Hundsängar

Hundsängar från Little&Bigger

Se alla produkter