Produktinformation

Nina Ottosson Dog Hide N’ Slide är precis lika rolig som den låter! Denna leksak kommer garanterat se till att din hund inte har en tråkig stund, oavsett ålder, ras eller storlek.

Se gärna också

Nina Ottosson Treat Tumble Aktiveringsboll Röd 13 cm

Aktiveringsboll som ger både huvudet och kroppen en utmaning!Den här lite större varianten av Nina Ottossons klassiska aktiveringsboll gör dett enkelt  att aktivera din hund när du behöver ha ögonen på något annat för en stund. Fyll bollen med riktigt gott hundgodis, ge bollen till hunden och se på när den får klura och pyssla för att få ut sina godbitar!Treat Tumble-Ett enkelt sätt att få hunden aktiveradNär hunden använder sin tass eller nos på bollen och den sätts i rullning trillar hundgodis ut från hålet. Din hund får jobba med både kropp och knopp för att få sin belöning. Denna leksak är tillhör Svårighetsgrad 1 i Nina Ottosson-serien vilket innebär att de allra flesta hundar löser uppgiften utan störra problem. Om din hund har svårt att  lösa uppgiften och har provat själv en längre stund kan du försiktigt visa den hur det går till för att uppmuntra  den till att försöka lite till!Vilken hund passar Treat Tumble till?Denna aktiveringsboll är en bra hundleksak för dig som vill börja med en enklare uppgift, eller varför inte ge hundens frukost eller middag i  denna roliga boll? Just den här bollen är ca 13 cm i diameter och passar hundar av lite större storlek. Nina Ottosson Svårighetsgrad 1Aktiveringsboll anpassad för större raserTillverkad i tålig plast

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024