Sidan innehåller annonslänkar

Nootie Schampo Aloe & Havre

Beställ Nootie Schampo Aloe & Havre på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nootie Schampo Aloe & Havre inom kategorin Hundschampo.

Produktinformation

Nootie Schampo Aloe & Havre är snällt och lugnande med en härlig och fräsch doft av gurka och vattenmelon. Passar för både hund och katt. .

Se gärna också

K9 Competition Whiteness Schampo

Whiteness Shampoo ger pälsen en naturlig skimmrande vit färg, utan tillsatser av blekmedel. Den balanserade formulan av 100 % Aloe Vera, D-Panthenol och veteprotein ger optimal fuktbalans, frisk och välvårdad päls. Har en lugnande och vårdande effekt på känslig hud. Är ekonomisk att använda och ger lättskötta pälsar, med långvarigt perfekt resultat. Till tävling och vardag!• Vitgörande• Utan blekmedel• GlansgivandeGör så här: Användes som det är eller spädes upp till 1-10. Skölj med varmare vatten på fetare pälsar och svalare på torra. För bästa resultat schamponera 2 ggr. Avsluta alltid med K9 Balsam för optimalt resultat.AnvändningSchampo för hundar med ljusa pälsarKan spädas 1-10 gångerFördela i pälsen genom att massera in schampotSkölj med varmare vatten på fetare pälsar och svalare vatten på torra pälsarAvsluta med K9 Aloe Vera Competition Balsam för optimalt resultat

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Våtfoder

Våtfoder från Majstor

Se alla produkter
Hundoveraller

Hundoveraller från Hurtta

Se alla produkter
Kosttillskott till häst

Kosttillskott till häst från Statera

Se alla produkter
Bilselar

Bilselar från Trixie

Se alla produkter