Sidan innehåller annonslänkar

Animology True Colours Schampo (2,5 l)

Beställ Animology True Colours Schampo (2,5 l) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Animology True Colours Schampo (2,5 l) inom kategorin Hundschampo.

Produktinformation

Skonsamt hundschampoo som ger förstärkt lyster och färgHar din hund fått en tråkig och matt päls? Animology True Colours milda hundschampo hjälper till att förstärka färg och lyster i hundens päls. Detta schampo passar alla salgs hundar oavsett pälsfärg.

Schampot är milt parfymerat med ett balanserat pH-värde samt fullproppar med vitaminer och lugnande ingrediernser. Schampot innehåller även ett inbyggt balsam som gör din hunds päls mjuk efter varje dusch. .

Se gärna också

Wilda Siberica Detangling Shampoo 400 ml

Wilda Siberica Detangling HundschampoHundschampo med naturliga ingredienserEtt hundschampo som passar både hundar och katter men som är speciellt anpassat för längre päls och får pälsen att inte tova sig. Veganskt och ekologiskt schampo med "Ecocert"-certifikatWilda Sibericas Detangling Hundschampo är veganskt och ekologiskt med tillverkning i Europa. Alla produkter har ett "Ecocert"-certifikat som sätter höga krav på vad produkter innehåller och hur det tillverkas. Självklart har dessa produkter inte heller testats på djur vid framtagning.Schampo för långhåriga hundraser - Detangling hundschampoDetta schampo passar bäst för långhåriga hundraser. Schampot innehåller extrakt från Sibiriskt korkträd som är en naturlig livsmiljö för tigrar. De gillar att vila där de växer och gnugga sin päls mot barken. En tiger kan också äta bär från trädet. Sibiriskt korkträd är rikt på A-, B- och C-vitaminer och essensiella oljor och roganiska syror som återfuktar pälsen och gör den fräsch och att den inte tovar sig.För bästa resultat rekommenderar vi Detangling hundbalsam och Detangling Spray som du hittar längre ner på sidan.Fördelar med Wilda Siberica Detangling HundschampoHåller pälsen slät och utan tovarExtra anpassat för långhåriga raserNaturliga ingredienserEkologisktVeganskt

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Hundschampo

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundväskor

Hundväskor från Trixie

Se alla produkter
Hundlampor

Hundlampor från Dogman

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från PrimaCat

Se alla produkter
Träningsgodis

Träningsgodis från Raw for Paw

Se alla produkter