Sidan innehåller annonslänkar

Animology Dogs Body Schampo (2,5 l)

Beställ Animology Dogs Body Schampo (2,5 l) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Animology Dogs Body Schampo (2,5 l) inom kategorin Hundschampo.

Produktinformation

Schampot som passar de flesta typer av päls och hud.Detta schampo fungerar utmärkt på de flesta hundar. Schampot är mycket effektivt men fortfarande milt- och skonsamt för din hund.

Tack vare den lågskummande konsistensen förkortas tvätt- och sköljtiden. Schampot är lätt parfymerat med en balanserad pH-balans, fyllt med vitaminer och lugnande ingredienser.Lätt parfymeratpH-balanseradFylld med vitaminer och lugnande ingredienser .

Hundschampo från andra varumärken

Topline Texture Shampoo (200 ml)

Hundschampo från Topline

Missa inga bra priser på Hundschampo från Topline.
TrizChlor4 Schampo

Hundschampo från Dechra

Visa produkter inom Hundschampo från Dechra.
DOUXO S3 SEB Schampo

Hundschampo från Douxo

Utforska allt inom Hundschampo från Douxo.
Animology Derma Dog Shampo (2,5 l)

Hundschampo från Animology

Utforska allt inom Hundschampo från Animology.
Espree Rainforest Schampo (355 ml)

Hundschampo från Espree

Utforska allt inom Hundschampo från Espree.
K9 Competition Strip Off Schampo

Hundschampo från K9 Competition

Se vad K9 Competition har inom Hundschampo.

Se gärna också

Trikem Klorhexidin Shampoo 200 ml

Trikem Klorhexidin Shampoo 200 mlDetta antiseptiska klorhexidinschampoo används för att behandla olika hudåkommor och hudproblem hos hundar och andra djur. Schampoot innehåller 4% klorhexidin och är färdigt för användning.Schampoot desinficerar och rengör pälsen och huden. Det innehåller återfuktande ämnen som motverkar att huden blir för torr även om du behöver upprepa behandlningen.Användning:Massera in schampoot i pälsen och låt verka i 10-15 minuter. Skölj därefter pälsen noga med ljummet vatten, och torka ordentligt.Var noga med att se till att Trikem Klorhexidin Shampoo inte hamnar i hundens ögon eller inne i öronen.För användning på andra djur än hundar, konsultera din veterinär innan du påbörjar behandlingen för att säkerställa att schampoot fungerar på just ditt djur, samt kontrollera hur produkten bäst används på ditt djurs päls.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023