SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Animology

Animology Deep Clean Schampo (250 ml)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Schampot som rengör på djupet när du har en riktigt smutsig päls.Animology Deep Clean Schampo är framtaget för en riktigt smutsig päls. Tack vare dess noga utvalda ingredienser tar schampot effektivt bort oönskad smuts- och lukt, även på tjock päls samt lämnar efter sig en god & len doft. Ett stort plus är även att schampot är helt veganskt.


Jämför produkt Animology Deep Clean Schampo (250 ml) online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Animology Deep Clean Schampo (250 ml) i kategorin Hundschampo här hos oss.

Kategori: Hundschampo
Artikelnummer: 144368
Visa fler

Från kunskapsbanken

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.