Sidan innehåller annonslänkar

Animology Curly Coat Schampo (250 ml)

Beställ Animology Curly Coat Schampo (250 ml) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Animology Curly Coat Schampo (250 ml) inom kategorin Hundschampo.

Produktinformation

Veganskt och vårdande schampo för hundar med lockig pälsAnimology har tagit fram ett schampo för hundar med lockig päls. Schampot har noga utvalda ingredienser som är vårdande för hunden, bland annat sheasmör som reder ut tovor och gör hundens päls mjuk.

Se gärna också

DOUXO S3 Calm Schampo (200 ml)

DOUXO S3 Calm Schampo - Hund & KattÅterfuktande hund och kattschampo för känslig hudDOUXO återfuktande hund och kattschampo är effektiv mot torr och känslig. Schampot har en balsameffekt som ger pälsen ett lyster samtidigt som den återfuktar och vårdar huden på djupet.Hur schamponerar man hundar & katter?Blöt hunden / katten med ljummet vatten. Applicera schampot och massera så att produkten kommer i kontakt med djurets hud. Låt verka i 10 minuter och skölj därefter noggrant. Schampot har en mild härlig doft av kokos och vanilj. DOUXO S3 Calm Schampo är endast för utvärtes bruk. Använd inte i ögon och hörselgångarna.  Allergivänligt hund & kattschampo av naturliga råvarorDOUXO S3 Calm Schampo är 100% fritt från tvål, sulfat, barabener, nanopartiklar, färgämnen och ftalater. Den rekommenderas därför ofta till känsliga djur eller hundar och katter med allergier.Vårdande aktiva ingredienser: Ophytrium: Fruktoligosackarider.  Stärker hudbarriärens ekosystem.Panthenol: Provitamin B. Stärker pälskvalitén. Mjukgörande med balsameffekt.Pentavitin: Fuktgivande och mjukgörande.Vitamin PP (niacinamid)B: Fuktgivande.Jojobaolja: Fuktigivande och mjukgörande med balsameffekt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Hundschampo

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Torrfoder till valp

Torrfoder till valp från Purina Pro Plan

Se alla produkter
Mag-  Tarmsjukdom

Mag- Tarmsjukdom från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Veterinärfoder till hund

Veterinärfoder till hund från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Kastleksaker

Kastleksaker från Aveo

Se alla produkter