Sidan innehåller annonslänkar

Trixie Noah Ortopedisk Hundbädd Grå (100 x 70 cm)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ortopedisk hundbädd!Har du en hund som har ont i leder eller börjar bli lite äldre? Då kan en ortopedisk hundbädd vara något som din hund behöver Trixie Noah Ortopedisk hundbädd finns i två storlekar och har ett vackert qulitat överdrag som är avtagbart och kan tvättas i 30 grader skontvätt.

Själva bädden kan handtvättas vid behov.Liggdelen av bädden är fylld med viskoskumflingor och bäddens kanter är fyllda med polyesterfyllning. Bäddens dyna är ordentlig fastsydd för bästa komfort och bädden har ett anti-slip-material i botten så att den står stadigt på golvet.Storlekar80x60 cm100x70 cm .

Hundsängar från andra varumärken

NufNuf Hundbädd Sonja Grå (M)

Hundsängar från NufNuf

Utforska allt inom Hundsängar från NufNuf.
Scruffs Oslo Hundbädd Beige

Hundsängar från Scruffs

Här har vi samlat Hundsängar från Scruffs.
D&D Home Ellis Hundbädd Orange (M)

Hundsängar från D&D Home

Missa inga bra priser på Hundsängar från D&D Home.
Trixie Liano Hundbädd Mörkgrå (L)

Hundsängar från Trixie

Utforska allt inom Hundsängar från Trixie.
Basic Edge Hundbädd Svart (100 cm)

Hundsängar från Basic

Utforska allt inom Hundsängar från Basic.
Best Friends by Sheri Donut Hundsäng (L)

Hundsängar från Best Friends By Sheri

Missa inga bra priser på Hundsängar från Best Friends By Sheri.

Se gärna också

Scruffs Oslo Hundbädd Beige

Scruffs Oslo Hundbädd Beige-Supermysig hundbädd i stilren färg! Skapa en mysig sovplats till din hund med denna härliga hundbädd från Scruffs! Denna bädd blir snabbt en favorit hos din fyrbenta vän, särskilt om den älskar att känna sig omgiven av något riktigt gosigt mjukt!Denna hundbädd är tillverkad i ett sammetliknande tyg i en inredningsvänlig beige färg! Den är designad i en så kallad "donut-modell" med höga och fylliga kanter samt en fördjupad sovdel som omfamnar din hund när den kryper ner. Det ger din hund en varm och trygg plats att vila på, med skön support för huvud och nacke!Scruffs Oslo är enkelt att hålla rent genom maskintvätt i 30 grader. Kom ihåg att undvika blekmedel och torktumling!100% polyester

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024