Sidan innehåller annonslänkar

Moderna Hundbädd Plast Oval Svart (XL)

Beställ Moderna Hundbädd Plast Oval Svart (XL) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moderna Hundbädd Plast Oval Svart (XL) inom kategorin Hundsängar.

Produktinformation

Moderna Hundbädd Plast Oval SvartDenna hundbädden är riktigt praktisk och lätt att rengöra i och med att den är tillverkad helt i hårdplast. Den lämpar sig bra för valpar som kanske inte är helt rumsrena än, och den fungerar även väldigt bra att ha utomhus.Komplettera med överdrag, kuddar eller filt för att göra den mysig och inbjudande!Moderna Hundbädd Plast Oval Svart finns i flera olika storlekar för att passa de flesta hundar! Se storleksguiden för att hitta rätt storlek till din hund.

Se gärna också

Kerbl Fluffy Hundbädd Vit (80 x 60 cm)

Mjuk och gosig vit hundsäng från KerblHundsängen Fluffy, från Kerbl är en högkvalitativ och bekväm säng för din älskade hund. Denna hundsäng är det perfekta valet för din hunds välbefinnande och komfort och finns i två storlekar:80x60 cm 100x70 cmEgenskaper Kerbl Fluffy Hundbädd VitSupermjuk och fluffig: Sängen är gjord av högkvalitativa material som ger en mjuk och fluffig känsla, för att ge din hund en bekväm plats att vila på.Hållbarhet: Sängen är gjord av tåliga, slitstarka material som är noga utvalsa för att ge sängen en maximal livslängd.Antiglid och lätt att rengöra: Sängen är utrustad med en antiglid botten som håller bädden på plats. Dessutom är Fluffy hundsäng lätt att rengöra, tvätta den på 30 grader i tvättmaskin.Mjuk och stödjande fyllning: Fyllningen gör sängen extra mysig och ger stöd och komfort åt hunden när den vilar.Stilren design: Hundsängen Fluffy, har en elegant och stilren design som passar in i de flesta hemmiljöer och är enkel att matcha den övriga inredningen.Tillgänglig i olika storlekar: Hundsängen finns i olika storlekar för att passa alla hundar.Så ge din älskade hund den bästa vilan med hundsängen från Kerbl. 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Fällar

Fällar från Cerda

Se alla produkter
Hundborstar

Hundborstar från Kerbl

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Sam's Field

Se alla produkter
Transportburar

Transportburar från Petmate

Se alla produkter