Sidan innehåller annonslänkar

Moderna Hundbädd Plast Oval Svart (M)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Moderna Hundbädd Plast Oval SvartDenna hundbädden är riktigt praktisk och lätt att rengöra i och med att den är tillverkad helt i hårdplast. Den lämpar sig bra för valpar som kanske inte är helt rumsrena än, och den fungerar även väldigt bra att ha utomhus.Komplettera med överdrag, kuddar eller filt för att göra den mysig och inbjudande!Moderna Hundbädd Plast Oval Svart finns i flera olika storlekar för att passa de flesta hundar! Se storleksguiden för att hitta rätt storlek till din hund.

Hundsängar från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Trixie Tammy Hundbädd (Small)

Hundsängar från Trixie

Här har vi samlat Hundsängar från Trixie.
Basic Comfy Hundbädd Grå (L)

Hundsängar från Basic

Utforska allt inom Hundsängar från Basic.
Scruffs Cosy Hundmadrass Grå (L)

Hundsängar från Scruffs

Här har vi samlat Hundsängar från Scruffs.
Little&Bigger Clever Burmadrass Grå (L)

Hundsängar från Little&Bigger

Visa produkter inom Hundsängar från Little&Bigger.
Bia Rib Överdrag Blå (1)

Hundsängar från Bia Bed

Missa inga bra priser på Hundsängar från Bia Bed.
Dogman Dyna Rough Grå (XS)

Hundsängar från Dogman

Utforska allt inom Hundsängar från Dogman.

Se gärna också

Bia Bed Original Hundbädd Mullvad (85x70x15 cm)

Bia Bed Original Hundbädd MullvadBiabädden är en riktig klassiker! Den är bekväm, ergonomisk och slitstark, och den är lätt att göra ren. Denna modellen är fyrkantig och finns i flera olika storlekar för att passa hundar av alla raser. Den har en snygg och neutral mullvadsfärg som enkelt smälter in i de flesta hem.Bia Bed Original Hundbädd är riktigt bekväm för din hund. Den erbjuder ergonomiskt stöd och främjar en god natts sömn och härliga vilostunder. De mjuka kanterna passar utmärkt för hundar som gillar att ligga och sova på sidan, och de är även bra för hundar som tycker om att vila med huvudet högt.Hundbädden är klädd i fuskläder vilket gör att det bara är att torka av den med en fuktig trasa när du vill rengöra den - busenkelt!Biabäddar är mycket populära hos hunduppfödare tack vare att de är så slitstarka och bekväma. Kanterna ökar säkerheten för valparna, eftersom de minskar risken för att valparna trillar ur bädden, och eftersom kanterna är så mjuka att valparna inte klämmer sig på dem.Storlekar:45 x 45 x 12,5 cm60 x 50 x 12,5 cm70 x 60 x 15 cm85 x 70 x 15 cm100 x 80 x 15 cm120 x 100 x 15 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024