Sidan innehåller annonslänkar

Moderna Hundbädd Plast Oval Svart (M)

Beställ Moderna Hundbädd Plast Oval Svart (M) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moderna Hundbädd Plast Oval Svart (M) inom kategorin Hundsängar.

Produktinformation

Moderna Hundbädd Plast Oval SvartDenna hundbädden är riktigt praktisk och lätt att rengöra i och med att den är tillverkad helt i hårdplast. Den lämpar sig bra för valpar som kanske inte är helt rumsrena än, och den fungerar även väldigt bra att ha utomhus.Komplettera med överdrag, kuddar eller filt för att göra den mysig och inbjudande!Moderna Hundbädd Plast Oval Svart finns i flera olika storlekar för att passa de flesta hundar! Se storleksguiden för att hitta rätt storlek till din hund.

Se gärna också

Danish Design Hundbädd Antibakteriell Grön (L)

Danish Design Hundbädd Antibakteriell Grön - För en fräschare hundbäddDanish Design Antibakteriell Hundbädd i grön, är den perfekta platsen för din fyrbenta vän att slappna av och sova på. Den är utformad med hänsyn till din hunds hälsa och har en antibakteriell yta som förhindrar uppkomsten av skadliga bakterier och mikrober.Antibakteriell skydd Hundbädden har en antibakteriell yta som skyddar mot skadliga bakterier och mikrober. Detta gör det till en perfekt lösning för att hålla din både hund frisk och ren. Det är också särskilt användbart för hundar med svaga immunförsvar eller allergier.Hög kvalitet Danish Design Hundbädd Antibakteriell Grön är tillverkad av högkvalitativa, slitstarka material som håller länge. Det är också enkelt att rengöra med en fuktig trasa eller svamp och kan tvättas i tvättmaskin vid behov. Detta gör att hundbädden alltid är fräsch och ren.Bekväm och ergonomiskHundbädden har en ergonomisk design som ger din hund en bekväm sovplats. Den har också en mjuk och mysig yta som är skonsam mot din hunds leder. Dessutom har hundbädden en hög kant som ger extra stöd och skydd för hundens huvud och nacke.Stilren design Danish Design Hundbädd Antibakteriell Grön, har en stilren och elegant design som passar in i alla heminredningar.  

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Burar

Burar från Skudo

Se alla produkter
Hundbollar

Hundbollar från Little&Bigger

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Royal Canin

Se alla produkter
Tikskydd och Hanskydd

Tikskydd och Hanskydd från Valentino

Se alla produkter