Sidan innehåller annonslänkar

Little&Bigger Fluffy Hundbädd Brun (80 cm)

Beställ Little&Bigger Fluffy Hundbädd Brun (80 cm) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger Fluffy Hundbädd Brun (80 cm) inom kategorin Hundsängar.

Produktinformation

Little&Bigger Fluffy Hundbädd BrunDenna typen av hundbädd har snabbt blivit en klassiker - av en god anledning! Fluffy Hundbädd är mjuk och gosig- och riktigt fluffig såklart Bädden är donut-formad täckt av en mjuk fuskpäls.Little&Bigger Fluffy Hundbädd finns i två storlekar för att passa de flesta olika hundraser.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hundsängar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Little&Bigger Teddy Hundbädd Brun (L)

Hundsängar från Little&Bigger

Här har vi samlat Hundsängar från Little&Bigger.
Upp till 50% rabatt
Basic Summer Lounger Bädd (M)

Hundsängar från Basic

Missa inga bra priser på Hundsängar från Basic.
Upp till 30% rabatt
Rukka Round Hundbädd Grå (S)

Hundsängar från Rukka

Visa produkter inom Hundsängar från Rukka.
Upp till 30% rabatt
Trixie Jimmy Hundbädd Grå (M)

Hundsängar från Trixie

Missa inga bra priser på Hundsängar från Trixie.
Upp till 30% rabatt
Bia Original Hundbädd Brun (60 x 70 cm)

Hundsängar från Bia Bed

Utforska allt inom Hundsängar från Bia Bed.
Upp till 30% rabatt
Kerbl Cosy Hundbädd (60 cm)

Hundsängar från Kerbl

Visa produkter inom Hundsängar från Kerbl.

Se gärna också

Scruffs Cosy Hundmadrass Brun (L)

Scruffs Cosy Hundmadrass Brun - Snygg hundbädd i mjuk, stilren designMjuk och gosig hundbädd perfekt till kontoret eller att tamed på resanBädden är tillverkad i stilren design med konstgjord mocka på sidorna och har en fluffig ovansida som din hund kommer att älska! På framsidan sitter en broderad logga som ger designen det lilla extra.Scruffs Cosy Hundbädd har en härlig mjuk fyllning som ger hunden en ombonad, lugnande känsla när den vilar.Fyllningen består dessutom av 100% återvunna PET-fibrer – Miljövänlig!Scruffs Cosy Hundbädd har ett anti-slip material på undersidan som gör att den ligger stadigt och säkert på golvet.Hundbädd för stora och små hundarHundbädden finns i storlekarna, från M till L. Den passar både valpar och vuxna hundar oavsett ras eller storlek.Mjuk & Bekväm hundbäddTvättbar hundbädd – Praktiskt!Anti-glid undersidaStilren DesignTvättbara hundbäddar - Scruffs Cosy HundbäddScruffs Cosy Hundbädd går att tvätta i tvättmaskin i 30 grader – Praktiskt!Vilken storlek skall man ha på hundbädden?Mät din hund och välj en storlek matchande hundens mått. Tips! Ta en bädd som är lite större än din hund för lite extra komfort.Storlekar på Scruffs Cosy Hundbädd:M: 82 x 58 cmL: 100 x 70 cmMaterial:Bädden består av 100% polyesterFyllningen består av 100% återvunnen polyester

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023