Sidan innehåller annonslänkar

51 Degrees North Venice Hundbädd Beige (M)

Beställ 51 Degrees North Venice Hundbädd Beige (M) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 51 Degrees North Venice Hundbädd Beige (M) inom kategorin Hundsängar.

Produktinformation

Stilren hunddyna i sober beige färg som passar i det skandinaviska hemmetInvestera i en snygg hundbädd som passar in i den skandinaviska inredningsstilen. Hundbädden är av högsta kavlité och tillverkad i Italien.

Hunddynan har ett mjuk och tåligt polystertyg i vacker beige färg. Fyllningen är mjuk och skön att ligga på för optimal komfort.

Hundsängar från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Trixie Tammy Hundbädd (Small)

Hundsängar från Trixie

Visa produkter inom Hundsängar från Trixie.
Upp till 25% rabatt
Bia Bed Överdrag Rund/Oval Bomull Grå (100x80x15 cm)

Hundsängar från Bia Bed

Här har vi samlat Hundsängar från Bia Bed.
Basic Comfy Hundbädd Grå (L)

Hundsängar från Basic

Här har vi samlat Hundsängar från Basic.
Upp till 20% rabatt
Dogman Anna Hundbädd/Kattbädd 38 cm (Svart)

Hundsängar från Dogman

Utforska allt inom Hundsängar från Dogman.
Little&Bigger Clever Burmadrass Grå (L)

Hundsängar från Little&Bigger

Missa inga bra priser på Hundsängar från Little&Bigger.
Kerbl Hundbädd Lucca Grå (M)

Hundsängar från Kerbl

Se vad Kerbl har inom Hundsängar.

Se gärna också

Bia Bed Original Hundbädd Mullvad (70x60x15 cm)

Bia Bed Original Hundbädd MullvadBiabädden är en riktig klassiker! Den är bekväm, ergonomisk och slitstark, och den är lätt att göra ren. Denna modellen är fyrkantig och finns i flera olika storlekar för att passa hundar av alla raser. Den har en snygg och neutral mullvadsfärg som enkelt smälter in i de flesta hem.Bia Bed Original Hundbädd är riktigt bekväm för din hund. Den erbjuder ergonomiskt stöd och främjar en god natts sömn och härliga vilostunder. De mjuka kanterna passar utmärkt för hundar som gillar att ligga och sova på sidan, och de är även bra för hundar som tycker om att vila med huvudet högt.Hundbädden är klädd i fuskläder vilket gör att det bara är att torka av den med en fuktig trasa när du vill rengöra den - busenkelt!Biabäddar är mycket populära hos hunduppfödare tack vare att de är så slitstarka och bekväma. Kanterna ökar säkerheten för valparna, eftersom de minskar risken för att valparna trillar ur bädden, och eftersom kanterna är så mjuka att valparna inte klämmer sig på dem.Storlekar:45 x 45 x 12,5 cm60 x 50 x 12,5 cm70 x 60 x 15 cm85 x 70 x 15 cm100 x 80 x 15 cm120 x 100 x 15 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023