Sidan innehåller annonslänkar

Active Canis Reflex till Koppel (Gul)

Jämför produkt Active Canis Reflex till Koppel (Gul) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Active Canis Reflex till Koppel (Gul) i kategorin Hundreflexer här hos oss.

Produktinformation

Öka Säkerheten i Mörkret med Active Canis Reflex för KoppelAktiv Canis Reflex för Koppel är ett måste under mörka kvällspromenader. Reflexen är enkel att fästa med hjälp av kardborrband, och den kan monteras på både kopplet, halsbandet eller selen. Dess storlek är, 2,5 x 18 cm, vilket ger optimal synlighet från olika vinklar.Praktisk reflex att sätta på hundkopplet .

Hundreflexer från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Dogman Rex Reflexväst Gul (XS)

Hundreflexer från Dogman

Se vad Dogman har inom Hundreflexer.
Upp till 15% rabatt
Trixie Reflexväst (S)

Hundreflexer från Trixie

Här har vi samlat Hundreflexer från Trixie.
Upp till 25% rabatt
Hurtta Ranger Väst (XXL)

Hundreflexer från Hurtta

Utforska allt inom Hundreflexer från Hurtta.
Orbiloc Reflective Clip

Hundreflexer från Orbiloc

Missa inga bra priser på Hundreflexer från Orbiloc.
Feel Active Reflective Reflexband

Hundreflexer från Feel Active

Utforska allt inom Hundreflexer från Feel Active.
Active Canis Reflex till Koppel (Blå)

Hundreflexer från Active Canis

Missa inga bra priser på Hundreflexer från Active Canis.

Se gärna också

Hurtta Ranger Väst (XXL) -25%

EgenskaperHurtta Ranger Väst har stora 3M-reflexer som erbjuder din hund en god synlighet under alla utomhusaktiviteter. Västen är tillverkad av elastisk och ventilerande väv med vädertålig Houndtex-laminering samt med ett foder med ett mjukt nättyg. Materialet prasslar inte och är tillverkad så att den lossar från hunden om västen fastnar i något när hunden är ute. Kragen kan justeras med kardborreband och midjan kan spännas åt med gummisnören för bästa passform på just din hund.Den tvåfärgade neon-combo färgen (i de större storlekarna) hjälper till att på avsånd se vilket håll hunden står åt, perfekt på ex. jakt.Vattentät och ventilerandeRivhållfasthet 60/50 NewtonSäker, justerbar och ergonomiskTyget är testat enligt Öko-Tex 100 och är säkert och fritt från skadliga ämnen.Vattentät och ventilerande Rivhållfasthet 60/50 Newton Säker, justerbar och ergonomisk Tyget är testat enligt Öko-Tex 100 och är säkert och fritt från skadliga ämnen.Hurtta Ranger Väst passar ihop med LED-lampan Hurtta Polar!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023