Non-stop Dogwear Protector Snow Hundoverall Hane Svart & Orange (S)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Skydda din hund mot snö och kyla med Non-stop Dogwear, Protector Snow, Hundoverall | HaneSkyddande hundoverall i stretchigt tyg - Non-stop Dogwear, Protector Snow, Hundoverall | HaneNon-stop Dogwear, Protector Snow, Hundoverall | Hane, är det perfekta skyddet för hundar som brukar få snö och is som fastnar i pälsen. Hundoverallen är tillverkad i ett stretchigt tyg som gör att den kan röra sig fritt och bekvämt, samtidigt som den håller hunden varm och torr.Upptäck Non-stop Dogwear, Protector Snow, Hundoverall | HaneNon-stop Dogwear, Protector Snow, Hundoverall | Hane, finns både i en tik- och hane modell.

Den har praktiska öppningar så att hunden enkelt kan utföra sina behov. Dessa öppningar har ett färdigtillverkat skärmönster för en individuell anpassning.Overallen är designad i en svart och orange färg som är mycket synlig, Dessutom har den ett reflekterande tryck som gör din hund extra synlig i mörkret.Non-stop Dogwear, Protector Snow, Hundoverall | Hane, är anpassad för vintern men kan dessutom användas som skydd mot fästingar och knott på sommaren -Praktiskt!Non-stop Dogwear, Protector Snow, Hundoverall | Hane, finns i storlekarna XXS-L (Tik) och XXS-XL (Hane). Öveblick Non-stop Dogwear, Protector Snow, Hundoverall | HaneHundoverall Reflekterande tryckSkydd mot Snö,vind kyla, fästingar och knottStretchigt material 

Hundoveraller från andra varumärken

Hurtta Body Warmer Overall (25M)

Hundoveraller från Hurtta

Visa produkter inom Hundoveraller från Hurtta.
Kerbl Manchester Hundoverall (L)

Hundoveraller från Kerbl

Utforska allt inom Hundoveraller från Kerbl.
Rukka Protect Hundoverall Grå (25 cm)

Hundoveraller från Rukka

Här har vi samlat Hundoveraller från Rukka.
Feel Active Falun Hundoverall Svart (20 cm)

Hundoveraller från Feel Active

Här har vi samlat Hundoveraller från Feel Active.
Non-Stop Dogwear Protector Snow Hundoverall Tik Svart & Orange (L)

Hundoveraller från Non-stop Dogwear

Se vad Non-stop Dogwear har inom Hundoveraller.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024