SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Moomin

Moomin For Pets Matskål (L)

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Moomin For Pets Matskål (L) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moomin For Pets Matskål (L) inom kategorin Hundmatskålar.

Läs mer...
Kategori: Hundmatskålar
Artikelnummer: 156718
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Matplats

Matplats från Basic

Se alla produkter
Torrfoder till valp

Torrfoder till valp från Hill's

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Animals

För rockgruppen verksam på 1960-talet, se The Animals Animals är ett musikalbum av gruppen Pink Floyd utgivet i januari 1977. Albumet är löst baserat på George Orwells bok Djurfarmen och har ett ganska mörkt och dystert sound, i stark kontrast till gruppens föregående album Wish You Were Here. Vid tidpunkten för inspelningen av albumet hade Roger Waters nästan helt tagit kontrollen över Pink Floyd och alla låtar är skrivna av honom själv, förutom "Dogs" som Waters skrev tillsammans med David Gilmour. Albumet är också det första där keyboardisten Richard Wright inte bidragit i låtskrivandet. Under ett lugnt parti (mellan 6.30 och 7.12) i "Sheep" läses psalm 23 ur psaltaren i Bibeln med en elektronisk röst. Under live-spelningar var det Nick Mason som gjorde den rösten, men på skivan var det en okänd man. Albumets omslag pryds av en bild på kraftverket Battersea Power Station i London. Mellan två av de höga skorstenarna svävar det en gris. Grisen var en stor heliumfylld ballong, tillverkad av en tysk ballongfirma. Grisen slet sig i en kraftig vindby, och störtade senare invid en gård i grevskapet Kent. Spekulationer förekommer om detta var en olyckshändelse eller ett lyckat PR-jippo. Det riktiga fotot med grisen mellan skorstenarna är inte det som pryder skimomslaget, man använde en annan bild, ett fotomontage, där himlen var mer dramatisk, och grisen inkopierad i bilden.

Carrier

Carrier eller Carriére kan syfta på: Carrier Global Corporation - ett VVS-företag grundat 1915. Carrier Sense Multiple Access - innehåller två metoder för att reglera tillgången till ett delat fysiskt medium. Carrier sense multiple access with collision avoidance - en accessmetod för att flera parter skall kunna sända information på ett och samma fysiska medium. Carrier sense multiple access with collision detection - en förkortning för Carrier Sense Multiple Access.