Little&Bigger Steady Antiglid Metallic Skål (380ml)

Jämför produkt Little&Bigger Steady Antiglid Metallic Skål (380ml) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Little&Bigger Steady Antiglid Metallic Skål (380ml) i kategorin Hundmatskålar här hos oss.

Produktinformation

Stilren matskål i metallLittle&Bigger Steady Antiglid är en stabil och stilren matskål i metall som finns i flera olika storlekar. Skålen passar både som matskål och vattenskål och har ett antiglidmaterial på undersidan som gör att att skålen inte lika lätt kan glida iväg när hunden äter eller dricker ur skålen. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hundmatskålar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Little&Bigger Carnival Metallskål Grå (900 ml)

Hundmatskålar från Little&Bigger

Utforska allt inom Hundmatskålar från Little&Bigger.
Upp till 50% rabatt
Basic Vacumatt 1 Skål Svart (L)

Hundmatskålar från Basic

Se produkter inom Hundmatskålar från Basic.
Upp till 30% rabatt
For FAN Pets Batman Hundskål (M)

Hundmatskålar från For FAN Pets

Se vad For FAN Pets har inom Hundmatskålar.
Upp till 30% rabatt
Lexi Hundmatskål Rostfri Låg (1,5 l)

Hundmatskålar från Lexi

Se produkter inom Hundmatskålar från Lexi.
Upp till 30% rabatt
Trixie Ställbar Matbar

Hundmatskålar från Trixie

Utforska allt inom Hundmatskålar från Trixie.
Upp till 20% rabatt
Dogman Skvalpskål Sara Limegrön

Hundmatskålar från Dogman

Missa inga bra priser på Hundmatskålar från Dogman.

Se gärna också

PetEasy Reseskål (Rosa) -30%

PetEasy Reseskål för Hund och Katt - En Praktisk mat- och vattenskål perfekt på resanPetEasy Reseskål är den perfekta lösningen för dig som behöver en smidig mat- och vattenskål på resan.Denna reseskål är både lätt att rengöra och har en hopfällbar design, som gör det enkelt att packa ner och ta med den överallt. PetEasy Reseskål finns i tre färger: gul,rosa,och blå.Denna reseskål passar perfekt för både hundar och katter och kan användas både inomhus och utomhus. Den har en praktisk storlek som gör att den ryms i de flesta väskor och bilfack. Så oavsett om du planerar en lång bilresa eller en kort promenad i parken, är PetEasy Reseskål enkel att ta med. Skålen har dessutom en praktisk krok så att du enkelt kan hänga den på väskan när du är ute på äventyr tillsammans med ditt djur. Skålen rymmer 400 ml och passar mindre hundraser och katter.PetEasy Reseskål - summering:PetEasy Reseskål för Hund och Katt - praktisk och bärbar rese mat- och vattenskål.Tillverkad av högkvalitativt material, lätt att rengöra.Hopfällbar design för enkel förvaring och transport.Passar perfekt för både mindrehundraser och katter, inomhus och utomhus.Praktisk storlek som ryms i de flesta väskor och bilfack.Finns i tre färger: gul,rosa,och blå.Skålen rymmer 400ml 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023