Little&Bigger Matskål Cylinder Double Diner (M)

Beställ Little&Bigger Matskål Cylinder Double Diner (M) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger Matskål Cylinder Double Diner (M) inom kategorin Hundmatskålar.

Produktinformation

EgenskaperSkålarna är gjorda i rostfritt stål, med en utsida av melamin som håller skålarna på plats och förhindrar att de glider runt eller skramlar när de används. Skålarna är ytterst hållbara och vid rengöring är de lätta att ta ur.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hundmatskålar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Little&Bigger Carnival Metallskål Grå (900 ml)

Hundmatskålar från Little&Bigger

Utforska allt inom Hundmatskålar från Little&Bigger.
Upp till 50% rabatt
Basic Vacumatt 1 Skål Svart (L)

Hundmatskålar från Basic

Se produkter inom Hundmatskålar från Basic.
Upp till 30% rabatt
For FAN Pets Batman Hundskål (M)

Hundmatskålar från For FAN Pets

Se vad For FAN Pets har inom Hundmatskålar.
Upp till 30% rabatt
Lexi Hundmatskål Rostfri Låg (1,5 l)

Hundmatskålar från Lexi

Se produkter inom Hundmatskålar från Lexi.
Upp till 30% rabatt
Trixie Ställbar Matbar

Hundmatskålar från Trixie

Utforska allt inom Hundmatskålar från Trixie.
Upp till 20% rabatt
Dogman Skvalpskål Sara Limegrön

Hundmatskålar från Dogman

Missa inga bra priser på Hundmatskålar från Dogman.

Se gärna också

Collar of Sweden Hundskål 900 ml (Svart)

Svenskdesignad hundskål från Collar of SwedenDenna fina hundskålen är svenskdesignad och kommer från Collors of Sweden. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Den eleganta Skandinaviska designen passar perfekt in i alla hem och gör hundskålen till en fin detalj i rummet.Collars of Sweden, Anti-glid matskål för hundar och katterHundskålen passar både hundar och katter. Denna modellen har en non-slip undersida som förhindrar den från att glida runt, vilket minskar risken för spill och olyckor. Hundskålen rymmer är 900 ml gör att skålen är idealisk för hundar och katter i alla storlekar, stora som små.Collars of Sweden hundskål:Handtvätta skålen med jämna mellanrum i  i ljummet vatten.Tillverkar i rostfritt stålPerfekt för hundar och katter i alla storlekar: hundskål, 900 mlHalkfri design: Minskar risken för spillFinns i tre färger: Svart,vit, brunMåttSkålens cirkulära design ger den en omkrets på 54 cm och en diameter på 17 cm. Den är 7 cm hög och har en vikt på 430 g. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och rymmer är 900 ml.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023