Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb 12 kg + Multipack våtfoder

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Purenatural Grain Free Lamm är ett spannmålsfritt hundfoder!PureNatural har med sina holistiska recept ett fokus på milda recept med naturliga råvaror Recepten är helt fria från onaturliga färg eller smakämnen.Purenatural Grain Free Lamm är ett monoproteinfoder som är helt fritt från spannmål men full med rikliga mängder av viktiga aminosyror.

Full med smaskigt lammkött villket passar kräsna hundar likväl hundar som kanske utvecklat intollerans mot andra animaliska proteinkällor. I denna kombination utgör avvägda halter kolhydrater och grönsaker en del av receptet för ett nyttigt och fullgott helfoder.Fördelar med Purenatural Grain FreePureNatural har anpassat protein och fetthalt för att din hund ska kunna äta gott och hålla en hälsosam vikt.Purenatural Grain Free Lamm är fritt från vete, soja och mejeriprodukter.Receptet innehåller väl avvägda halter Omega 3 och Omega 6 för att smörja leder och rörelseapparatFodret är proppat med välkända stärkande ingredienser för mage och tarm såsom som sötpotatis,ärtor,linfrö, frukto-oligosackarider och manna-oligasackarider. .

Produktbeskrivning

Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb: Exceptionell Näring för Din Hund

När det kommer till hälsan och välmåendet för våra älskade fyrbenta familjemedlemmar är valet av rätt hundmat av största vikt. Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb är ett premiumalternativ för hundmat som erbjuder en rad fördelar för att säkerställa att din vuxna hund får en frisk och lycklig tillvaro.

Högkvalitativa Ingredienser:

Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb är framställd med de finaste ingredienserna för att erbjuda en balanserad och näringsrik kost till din fyrbenta vän. I kärnan av denna formula finns lamm, en högkvalitativ proteinkälla som stöder muskeltillväxt och underhåll. Lamm är också skonsam för magen, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för hundar med känsligheter eller allergier.

Spannmålsfri Formula:

Denna hundmat är helt spannmålsfri, vilket innebär att den inte innehåller vete, majs eller soja. Detta är särskilt fördelaktigt för hundar med spannmålskänslighet, eftersom det minskar risken för matsmältningsproblem och hudproblem. Frånvaron av spannmål säkerställer också att din hunds energi kommer från högkvalitativa proteinkällor.

Balanserad Näring:

Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb är noggrant formulerad för att möta de näringsmässiga behoven hos vuxna hundar. Den innehåller essentiella vitaminer och mineraler för att främja övergripande hälsa och vitalitet. Omega-3- och Omega-6-fettsyror stöder en frisk päls och hud, medan antioxidanter stärker immunförsvaret.

Lättsmält:

Formeln är lätt att smälta, vilket minskar belastningen på din hunds matsmältningssystem. Detta är viktigt för hundar i alla raser och storlekar, eftersom det kan förebygga obehag och matsmältningsproblem.

Smak och Textur:

Hundar älskar vanligtvis smaken av lamm, och foderbitarna i denna formula är både aptitretande och lämpligt dimensionerade för vuxna hundar. Din pälsklädda vän kommer säkerligen att njuta av varje måltid.

Tillverkad med Omsorg:

Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb produceras med yttersta omsorg för att uppfylla strikta kvalitets- och säkerhetsstandarder. Du kan lita på att denna hundmat är fri från konstgjorda färger, smaker och konserveringsmedel.

Anpassade Portionsstorlekar:

För att bibehålla din hunds idealvikt och kondition är det viktigt att följa de riktlinjer för utfodring som finns på förpackningen. Dessa rekommendationer baseras på din hunds vikt och aktivitetsnivå.

Avslutningsvis erbjuder Purenatural Dog Adult Grain Free Lamb ett hälsosamt och näringsrikt alternativ för din vuxna hund. Med sina högkvalitativa ingredienser, spannmålsfria formula och balanserade näringsegenskaper är det ett val som främjar din hunds hälsa, vitalitet och övergripande välmående. Din fyrbenta följeslagare förtjänar det bästa, och Purenatural levererar precis det. Gör övergången idag och se din hund blomstra på denna exceptionella diet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024