Sidan innehåller annonslänkar

Acana Dog Prairie Poultry 2x9,7 kg

Jämför produkt Acana Dog Prairie Poultry 2x9,7 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Acana Dog Prairie Poultry 2x9,7 kg i kategorin Hundmat här hos oss.

Produktinformation

Acana Dog Adult Prairie Poultry, köp 2 säckar till reducerat pris!Acana Dog Adult Prairie Poultry är ett foder med innehåll av näringsriktprotein i form av frigående kyckling och kalkon samt hela ägg från frigående höns Detta levereras varje dag färskt och rått i Wholeprey™-förhållanden från lokala präriegårdar.

Innehållet av Omega-3-fettsyror samt det näringsrika köttproteinet syftar till att främja en optimal hälsa hos hunden. Innehåller lågglykemisk specialskuren havre för att upprätthålla och bibehålla stabila blodsockervärden samt minska risk för fettlagring. .

Hundmat från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Purenatural Dog Adult Grain Free Duck 12 kg + Multipack Våtfoder

Hundmat från Purenatural

Utforska allt inom Hundmat från Purenatural.
Upp till 25% rabatt
Acana Dog Prairie Poultry 2x9,7 kg

Hundmat från Acana

Se vad Acana har inom Hundmat.

Se gärna också

Purenatural Puppy Large Chicken 12 kg + Multipack Våtfoder

Purenatural har med sina holistiska recept ett fokus på milda recept med naturliga råvaror. Recepten är helt fria från onaturliga färg- eller smakämnen.Puppy Large är ett skonsamt foder som både passar till växande hundar från 8 veckor upp till 1,5 års ålder eller tills hunden vuxit klart på höjden. Den äldre växande valpen ställer stora krav på rätt näringsämnen, därför har Purenatural anpassat protein och fetthalt för att din valp ska växa långsamt och på rätt sätt utan tillväxtrubbningar.Puppy Large är baserat på kyckling för bästa tänkbara smältbarhet och utveckling av skelett,leder och muskelmassa.PureNatural är fritt från vete, soja och mejeriprodukter. I receptet har havre inkluderats för havrens profylaktiska egenskaper för att stärka mage och tarm.Receptet innehåller väl avvägda halter Omega 3 och Omega 6 för att smörja leder och rörelseapparatenVälkända ingredienser som linfrö, psyllium, frukto-oligosackarider och manna-oligasackarider som boostar mage och tarm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023