Sidan innehåller annonslänkar

Active Canis LED Hundlampa i Silikon (Röd)

Jämför produkt Active Canis LED Hundlampa i Silikon (Röd) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Active Canis LED Hundlampa i Silikon (Röd) i kategorin Hundlampor här hos oss.

Produktinformation

Active Canis LED Hundlampa i SilikonActive Canis LED Hundlampa i Silikon är en bra hundlampa som är enkel att fästa med hjälp av en silikonögla.Fäst hundlampan på hundens utrustning, cykeln, barnvagnen - var som helst! Active Canis LED Hundlampa syns upp till 500 meter och gr dig och din hund synligare i mörkret. HundlampaSyns upp till 500 meter

Hundlampor från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Trixie Ljus med Karbinhake

Hundlampor från Trixie

Här har vi samlat Hundlampor från Trixie.
Orbiloc Carabiner

Hundlampor från Orbiloc

Här har vi samlat Hundlampor från Orbiloc.
Dogman Burger LED Hundlampa (Blå)

Hundlampor från Dogman

Visa produkter inom Hundlampor från Dogman.
Basic Jewel LED-Hundlampa USB (Blå)

Hundlampor från Basic

Utforska allt inom Hundlampor från Basic.
Active Canis Hundlampa Vattentät (Blå)

Hundlampor från Active Canis

Visa produkter inom Hundlampor från Active Canis.

Se gärna också

Trixie Flash Light LED-halsband Orange (L-XL) -15%

Blinkande hundhalsband som gör att din hund syns i mörkret!Ett lysande hundhalsband är ett enkelt sätt att se till att din husdjur syns i mörket. Trixies LED-halsband till hund finns i tre olika storlekar och kan enkelt klippas till en mer korrekt storlek efter önskemål. Lamphalsbandet är enkelt att ta av och på och passar både till hund och katt.Storlekar:XS-S: 35 cm i omkretsM-L: 45 cm i omkretsL-XL: 65 cm i omkretsAlla storlekar har en tjocklek på 7 mm och halsbanden kan klippas till önskad storlek.Blinkhalsband till hundLyshalsbandet har både ett blinkande läge och ett fast skenHar en batteritid på upp till 8 timmar i blinkande läge och 5 timmar med kontinuerligt ljusHalsbandet kan enkelt klippas till önskad storlekLaddas med USB-kabel som ingår vid leverans, samt skruvmejsel för att öppna laddluckanTål stänk och viss vätaTillverkad av PVC och nylonFinns i tre olika storlekarFinns även i grönt och rosa färg, se nedanGenom att använda hundlampa på din hund så ser du till att den syns för övriga trafikanter. Kombinera gärna din hundlampa med en hundreflex för att se till att hunden syns både av bilister, som har lättare att se reflexer och andra trafikanter som enklare ser lampor. 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023