Sidan innehåller annonslänkar

Active Canis Hundlampa Vattentät (Vit)

Beställ Active Canis Hundlampa Vattentät (Vit) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Active Canis Hundlampa Vattentät (Vit) inom kategorin Hundlampor.

Produktinformation

Active Canis Hundlampa VattentätActive Canis Hundlampa Vattentät är en uppladdningsbar och vattentät LED-lampa som syns upp till 3 km bort och vilket är perfekt på mörka kvällspromenad. Den är dessutom vattentät upp till 100 m.Active Canis Hundlampa Vattentät är  ca 4,5 cm och enkel att fästa på hundens halsband, koppel eller sele med hjälp av en silikonrem.

Hundlampor från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Trixie Ljus med Karbinhake

Hundlampor från Trixie

Här har vi samlat Hundlampor från Trixie.
Orbiloc Carabiner

Hundlampor från Orbiloc

Här har vi samlat Hundlampor från Orbiloc.
Dogman Burger LED Hundlampa (Blå)

Hundlampor från Dogman

Visa produkter inom Hundlampor från Dogman.
Basic Jewel LED-Hundlampa USB (Blå)

Hundlampor från Basic

Utforska allt inom Hundlampor från Basic.
Active Canis Hundlampa Vattentät (Blå)

Hundlampor från Active Canis

Visa produkter inom Hundlampor från Active Canis.

Se gärna också

Orbiloc Säkerhetslampa till hund (Blå)

 EgenskaperOrbiloc Safety Light är den enda hundlampan som är 100% vattentät till 100 meter och kan vara på när hunden simmar. Lampan är konstruerad för och används av militären. Lampan är testad och är mycket robust och klarar 100 kg:s tryck vilkt innebär att man kan backa över den med bilen.  Batterier batteriet räcker i 250 timmar, vilket motsvarar 2 timmar om dagen i 4 månader. Har både blinkande och konstant ljus.Utan reflexer kommer en bilförare att upptäcka dem endast när de är 25 meter bort. Med godkända reflexer syns de på 150 meter, och föraren kommer att kunna reagera. Ännu bättre är om de har ljus på. Med Orbiloc Safety Light, kommer föraren att kunna se dem på upp till 5 km avstånd. Hundägaren kan också se var hunden är om den går lös i mörker eller skymning.AnvändningExtremt stryktålig säkerhetslampa för hundarBruksanvisningDet medföljer ett gummiband och ett kardborrefäste som gör att den går att fästa på det mesta. Man kan också trä den på ett halsband. Orbiloc säkerhetslampa har en garanti på 3 år. Det finns en separat underhållssats att köpa i vår butik som innehåller extra batteri och packning. Produktfilm  

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023